Εγκαινιάστηκε το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Τριφυλίας

Τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Τριφυλίας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Κυπαρισσία.
Σε αυτή εκτίθενται έργα ζωγραφικής και κεραμικής παιδιών και ενηλίκων καθώς και
αγιογραφίας που δημιούργησαν οι μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου. Τα εγκαίνια έγιναν από το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια που τόσο ο ίδιος όσο και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παρασκευή Παντελάκη εξήραν το έργο και την προσπάθεια του καλλιτεχνικού υπεύθυνου Νίκου Ζαχαρίου.
Η έκθεση θα συνεχίσει τη λειτουργία της ως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από τις 5.00 ως 9.00 μμ. Ενώ πραγματοποιείται για να προβάλλει το σημαντικό έργο που γίνεται στο εργαστήρι αλλά και για να αποτελέσει πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από την τέχνη. Τις ίδιες ημέρες και ώρες θα γίνουν και οι εγγραφές όσων θελήσουν να φοιτήσουν τη νέα χρονιά.

K.Μπ. 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.