Τριφυλία:Γιατί έγινε;Είναι μαζόχες;

Του Η.Γιαννοπουλου στο ''ΘΑΡΡΟΣ''
Γιατί έγινε;
Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω, γιατί έγινε ή γιατί έπρεπε να γίνει η προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας. Ειπώθηκε κάτι καινούργιο; Ενημερώθηκε το Σώμα, οι πρόεδροι και ο κόσμος για κάτι που δεν ήξεραν;
Όχι βέβαια! Τα ίδια και τα ίδια ειπώθηκαν και
στα ίδια και τα ίδια αναλώθηκαν…
Είναι μαζόχες;
Δεν ξέρω, και ούτε – αλήθεια – αναρωτιέμαι, αν στο Δήμο Τριφυλίας είναι μαζόχες! Δε με νοιάζει κιόλας. Αλλά να κάνουν συνεδρίαση για να τα «ακούσουν», αυτό θέλει ανάλυση ειδικού.
Όχι, δεν είναι για εκτόνωση των προέδρων ή εκπροσώπων φορέων. Αν αυτό σκέφτηκαν οι φωστήρες του Δήμου και γι’ αυτό έκαναν τη συνεδρίαση, απέτυχαν. Και απέτυχαν, όχι μόνο γιατί άκουσαν τα μύρια όσα να τους σούρνουν, αλλά επειδή πια, και επίσημα, δε διαθέτουν το άλλοθι της όποιας άγνοιας – την οποία έτσι κι αλλιώς δε δικαιούνται να επικαλούνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.