Εγγραφες στο Tae Kwon Do της Κυπαρισσιας

Aρχισαν για την νέα αγωνιστική περίοδο οι εγγραφές στον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας που το 2013 γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας του καταγράφοντας μια αξιόλογη πορεία στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσια δίπλα από το Τελωνείο της πόλης. Κάθε Σάββατο το
απόγευμα 5 με 7 διεξάγονται οι προπονήσεις του Αγωνιστικού τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης στο Ροντάκι παρουσία του Προπονητή μάστερ Παναγιώτη Δικαίου.
Τέλος ανακοινώσεις για τις φετινές δραστηριότητες του Σωματείου αναμένεται να κάνει σύντομα ο νέος  Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξόπουλος με το νεοσύστατο Διοικητικό συμβούλιο το οποίο πλαισιώνεται και με παλιούς αθλητές του συλλόγου που έχουν κάνει μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.