Aναδιαρρυθμιση των εξωτερικων ιατρειων του Νοσοκομειου Κυπαρισσιας

Συμφωνα με το κονδυλι απο το ΕΣΠΑ που εξοικονομηθηκε για αυτον το σκοπο θα αναδιαρρυθμιστουν στο ισογείο του Νοσοκομειου Κυπαρισσιας,οι χωροι των Εξωτερικών Ιατρείων αλλα και της Διοίκησης του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας,σε προ'υ'πολογισμο που ανερχεται στα 1.246.407,20 ευρώ.
Ο περιφερειάρχης
Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία των έργων Υγείας στη Μεσσηνία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «με το σχεδιασμό και τη μεθοδικότητά μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο συνεργασίας με το διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτη Κατσίβελα και το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γεώργιο Μπέζο, ωριμάσαμε κρίσιμα έργα για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στη Μεσσηνία και τα εντάξαμε στο ΕΣΠΑ».
Το συγκεκριμενο έργο αποτελει ώριμη και ολοκληρωμένη προταση που υπέβαλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ύστερα από τη δημιουργική συνεργασία που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τις τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας.
Όσον αφορά στην αναδιαρρύθμιση του ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, πρόκειται για ένα ουσιαστικό έργο που θα καταστήσει κτηριακά και ηλεκτρομηχανολογικά το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα σύγχρονο, λειτουργικό, και φιλόξενο. Σημειώνεται ότι η μελέτη του συγκεκριμένου έργου αποτελεί δωρεά της οικογένειας του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.
Αξιο αναφορας ειναι ότι ένα τέτοιο εγχείρημα δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα σε κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας, ενώ θα μπορούσε να επιφέρει μεγάλη εξοικονόμηση πόρων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.