Η Costa Navarino είναι στην Πύλο ή στην Τριφυλία;

Γραφει ο Η.Γιαννοπουλος,στο ''ΘΑΡΡΟΣ''

Παρακολούθησα την πρώτη μέρα των εργασιών του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Εταιρίας Δικαστικών Μελετών, του οποίου η έναρξη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην Costa Navarino, όπου ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος τίμησε διακεκριμένες προσωπικότητες του δικαστικού σώματος. Την επομένη,
στην Costa Navarino, διεξήχθη το συνέδριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ellines.com «Μία Περιφέρεια, Ένας πλανήτης», όπου στο μήνυμά του  -που ανέγνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας - ο πρωθυπουργός καλωσόριζε τους συνέδρους στην Πύλο! Μπορεί να είμαι αγεωγράφητος, αλλά, εξ όσων γνωρίζω, η Costa Navarino, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις λειτουργούσες ήδη εγκαταστάσεις, «ανήκει» ή «υπάγεται» γεωγραφικά και διοικητικά - δημοτικά στην Τραγάνα της Δ.Ε. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας. Γι' αυτό, άλλωστε, και ο Δήμος Τριφυλίας «παίρνει» τα σκουπίδια της Costa Navarino και όχι ο Δήμος Πύλου - Νέστορος. Όμως, άραγε, μόνο για τα σκουπίδια της μεγάλης και παγκοσμίως γνωστής επιχείρησης υπάρχει ο Δήμος Τριφυλίας και αλλού πουθενά δε φαίνεται και δεν υπάρχει για αυτή και σε αυτή; Αν, δε, όντως είναι Πύλος η Costa Navarino, ας πάρει και τα σκουπίδια της η Πύλος, όπως έλεγαν χθες στην Τριφυλία, και να μην πληρώνουν οι φορολογούμενοι δημότες Τριφυλίας 150αριές χιλιάρικα σε ιδιωτικό κοντέινερ για να τα μεταφέρει στον παράνομο ΧΑΔΑ των Γαργαλιάνων! Αν όχι, καλό θα είναι οι φορείς που διοργανώνουν συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες να τιμούν τον τόπο και το Δήμο Τριφυλίας, έστω απλά αναφέροντάς τον!

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΥΛΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ, σαν υπ. πολιτισμού ο πρωθυπουργός μας, παραλίγο να "περάσει" τον ναό του Επικούριου Απόλλωνα από την Αρκαδία στη Μεσσηνία ρε φίλε και εσύ κόλλησες για δύο Δήμους εντός του νομού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.