Στην Ιταλία βρέθηκε το κλεμμένο καΐκι απο το λιμανι της Κυπαρισσιας.Μετεφερε λαθρομεταναστες!

Στην Καλαβρία της Ιταλίας εντοπίστηκε το καΐκι του κ. Γρηγόρη Κανέλλη από τον Κακόβατο, το οποίο εκλάπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το λιμάνι της Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του
patrisnews.com τη στιγμή που εντοπίστηκε, μετέφερε 32 λαθρομετανάστες.
Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατεύθυνση του καϊκιού ή αν η Ιταλία αποτελούσε τον τελικό τους προορισμό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες ώσπου να επιστρέψει το καΐκι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καϊκιών δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους όταν άκουσαν την είδηση της κλοπής, καθώς πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια στην περιοχή.
Ο κ. Κανέλλης συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για κλοπή όταν έφτασε στην παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να πάει για ψάρεμα και έντρομος είδε ότι το καΐκι έλειπε από τη θέση του.
Ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες καϊκιών λίγες ώρες πριν μαθευτεί το συμβάν αντιλήφθηκαν ότι το καΐκι έλειπε αλλά όπως τόνισαν σε σχετικό ρεπορτάζ του δεν πέρασε από το μυαλό τους το ενδεχόμενο κλοπής. Ευτυχώς, η υπόθεση του κ. Κανέλλη είχε αίσιο τέλος…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.