ΑΟΚ: Το καλυτερο για το...τελος,στη Σπερχογεια! - Βαθμολογια.

Mακραν το καλυτερο τελευταιο 10λεπτο ολης της αγωνιστικης,παιχτηκε εχθες στο γηπεδο της Σπερχογειας αναμεσα στη Κυπαρισσια και την τοπικη ομαδα.
Με τους γηπεδουχους να ανοιγουν το σκορ και να προηγουνται με 1-0 στο 30' με τον Δωδεκατο,το παιχνιδι δεν ξεκινησε με τις καλυτερες συνθηκες για τον ΑΟΚ.
Οι Κυπαρισσιοι ομως σθεναρα αντεδρασαν και
ισοφαρισαν μετα απο 7 λεπτα με τον Μαρασιν.
Το ημιχρονο εκλεισε ετσι και οι 2 ομαδες οδηγηθηκαν στα αποδυτηρια ισοπαλες και με τις τακτικες αναλυσεις των 2 προπονητων να εχουν ''παρει φωτια!''.
Το ενδιαφερον ματς συνεχιστηκε με εντονες φασεις και πλεον ερχονται τα τελευταια 10 λεπτα που επιβεβαιωσαν και ανταμειψαν τον κοσμο που επελεξε να παει στο γηπεδο.Καθε επιθεση των ομαδων φανταζε ικανη για γκολ.
Πιο συγκεκριμενα,ο ΑΟΚ προηγηθηκε στο 80' με τον Μανδραπηλια,ενω στο 83' ο Παγωνης ισοφαρισε σε 2-2 και το παιχνιδι πλεον εμοιαζε ''ρωσικη ρουλετα''!
Στο 88' ο Μητροπουλος εκανε το 2-3 για την Κυπαρισσια και ο Μπαλοπουλος ισοφαρισε στο 88' για τη Σπερχογεια σε 3-3.
Κανεις δεν μπορουσε να πει οτι το παιχνιδι τελειωσε στην ισοπαλια, καθως εξελισσοταν ετσι και αυτο εγινε πραγματικοτητα.
Μοιραιος παικτης ο Μπαλοπουλος για τη Σπερχογεια,ο οποιος ενω πριν ενα λεπτο ειχε πανηγυρισει το γκολ της ισοφαρισης ηταν αυτος που εσκυψε το κεφαλι καθως χαρισε το πολυτιμο 3ποντο στην ομαδα μας στο 89' με αυτογκολ!

Ο Π.Παναγοπουλος χρησιμοποιησε τους:
Μπιζο,Ανδρουτσή,Αναγνωστόπουλο,Σταματόπουλο,Γαργαρώνη,Στρεπι,Λυδιώτη,Μαρασιν, (55΄Μανδραπίλια),Ντιοπ,Μητρόπουλο (90+ Σιγέρι) Mιτροφ (77΄Σούπουλι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 2Ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.