Τοπικιστικοί εγωισμοί για το κτίριο της ΕΤΕ Κυπαρισσίας;

Ειλικρινά, αυτό που συμβαίνει στη δημοτική Αρχή Τριφυλίας, σχετικά με την απίστευτη και απύθμενη έως προκλητική και προσβλητική αδιαφορία για την αποκατάσταση του παλιού κτιρίου της ΕΤΕ στην Κυπαρισσία, όσο
και αν προσπαθώ, δε μπορώ να το κατανοήσω! Θέτει και ξαναθέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο η κα Πανουσιοπούλου, αλλά και σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, το ζήτημα της ΕΤΕ και την αναγκαιότητα να μπει το έργο στο ΕΣΠΑ, με μόνη προϋπόθεση την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου, και ο δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή σφυρίζουν αδιάφορα. Το ιστορικό κτίριο, αγοράστηκε από το Δήμο Κυπαρισσίας επί δημαρχοντίας Ηλία Τσίγγανου, με δάνειο που αποπλήρωσαν οι δημότες της Κυπαρισσίας καθώς και με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού, τότε, επί Σταύρου Μπένου και υπάρχει έτοιμη προμελέτη και κτιριολογική μελέτη του Γιώργου Διαμάντη! Δε θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για να αποκατασταθεί και να γίνει, πραγματικό, στολίδι για όλο το Δήμο! Εκτός, και αν, πράγμα που δε θέλω να πιστεύω αλλά αρχίζω να του δίνω βάση, όπως πολλοί λένε, δεν κάνει κάτι ο Δήμος, επειδή αυτό είναι στην Κυπαρισσία και επειδή δε θέλουν να γίνει το έργο αυτό σύμβουλοι – αξιωματούχοι από άλλες Δημοτικές Ενότητες, όπως και ο ίδιος ο δήμαρχος που δεν είναι Κυπαρίσσιος! Είναι δυνατόν, να επικρατούν τοπικιστικοί εγωισμοί για ένα τέτοιο έργο; Είναι δυνατόν να μη θέλουν να γίνει επειδή είναι στην Κυπαρισσία; Και, από την άλλη, τόσοι δημοτικοί σύμβουλοι από την Κυπαρισσία, Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, τι κάνουν, πια; Για τουρισμό είναι, στο Δήμο; Διακοσμητικά στοιχεία είναι; Δε νοιάζονται για τίποτα, πια;Φίλτατοι του Δήμου Τριφυλίας, για το κτίριο της ΕΤΕ, κριτές, δε θα σας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί, αλλά όλοι εμείς οι ζωντανοί δημότες – κάτοικοι της Κυπαρισσίας!  

Του Η.Γιαννοπουλου
απο το ''ΘΑΡΡΟΣ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.