Η μοναξια...της κορυφης για τον Α.Ο.Κ.Αναλυση του αγωνα και η βαθμολογια

Με το πληθωρικο 4-1 επικράτησε επι του Δωρίου το Σαββατο ο ΑΟΚ στην Κυπαρισσια και σε συναρτηση με τα αλλα αποτελεσμα απολαμβανει μονος πρωτος την κορυφη του πρωταθληματος.
Η τοπικη μας ομάδα ατενιζει με αισιοδοξια την
συνεχεια αν και σιγουρα ειναι ακομη πολυ νωρις για συμπερασματα.Το μονο ακριβες δεδομενο οτι φετος η ομαδα του Π.Παναγοπουλου αποδιδει πολυ ωραιο ποδοσφαιρο,και εκπεμπει την αισθηση οτι αργα ή γρηγορα θα παρει το αποτελεσμα που θελει σε καθε 90λεπτο χωρις αγχος,χαρακτηριστικο που δειχνει οτι πλεον κατι εχει αλλαξει και η φιλοσοφια του πρωταθλητισμου εχει περασει στο αιμα των ποδοσφαιριστων.
Στα του αγωνα τωρα, το Δώριο αν και σκληροτραχηλη ομαδα δεν καταφερε να εμφανισει το παιχνιδι του στον αγωνιστικο χωρο και φυσιολογικα γνώρισε την ήττα απο την πιο ποιοτικη Κυπαρισσια.
Στο 15′ ο Μητρόπουλος με ωραια ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή των Δωριεων,δινοντας μια εξυπνη και σωστη ασιστ στον σωστα τοποθετημενο Σιγέρη που με πλασέ εκανε το 1-0 για τον ΑΟΚ.Πέντε λεπτά μετα οι Μιτρόφ και Στρέπι με μια πολυ ωραια συνεργασια εδωσαν τη δυνατοτητα στον τελευταιο να κανει το 2-0. Το 3-0 στο 35′ απο ωραια πασα του Μητρόπουλου στον Μιτρόφ.
Το ημιχρονο εφερε τις 2 ομαδες στα αποδυτηρια και τον ΑΟΚ να μην ανησυχει για την επαναληψη δεδομενης της εικονας του πρωτου ημιχρονου.
Οι Δωριεις στο 71′ πετυχαν το γκολ της τιμης με πέναλτι του Γκότση που κέρδισε ο Γεωργιόπουλος σε αντικανονικο μαρκαρισμα του Μανδραπήλια.Το τελικό σκορ, 4-1 πραγματοποιηθηκε στο 80′ όταν οι παίκτες του ΑΟΚ σε κοντρα επιθεση συνδιαστηκαν,ο Σκοπιανος Μιτρόφ πασαρε στον Μαρασίν και εκείνος τελειωσε ιδανικά τη φαση απεναντι στον Παντελή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟΚ (Παναγόπουλος): Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Μιτρόφ, Λυδιώτης, Σούπουλι (65’ Ντάβι), Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος (60’ Μανδραπήλιας), Σιγέρης (70’ Κωνσταντόπουλος).
Δωριέας Δωρίου (Αντωνόπουλος): Παντελής, Νικητόπουλος (65’ Κοράκης), Γιαννόπουλος (50’ Μπάκο), Α. Γκότσης, Μακρυνιώτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καρατζούλιας, Εμμανουήλ, Ι. Γκότσης, Βεσέλις.

                                                     Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.