Απέκλεισαν την Ε.Ο. - Κάθετη αντίδραση από την Οιχαλία - Τ' άκουσε ο Αλευράς

Πολεμικό... άρχισε να γίνεται το κλίμα στην Οιχαλία, από τα όσα αιφνιδιαστικά εξελίχθηκαν και αποφασίστηκαν από άλλους για την περιοχή τους. Χθες ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε πως προβλέπεται στην Καλλιρρόη να γίνει το ένα εργοστάσιο και αυτό άνοιξε τους... ασκούς του Αιόλου. Εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν σήμερα και
απέκλειαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα επιτρέψουν να προχωρήσουν αυτοί οι σχεδιασμοί για την περιοχή τους. Στην
Καλλιρρόη βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας όπου τα... άκουσε από τους κατοίκους και στο τέλος, δήλωσε αλληλέγγυος στο πλευρό τους και αντίθετος με την επιλογή που έχει γίνει.

best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.