Επιχειρηση ''σκουπα'' της Αστυνομιας σε Κυπαρισσια,Φιλιατρα,Γαργαλιανους,Κοπανακι. Προσαγωγες και συλληψεις.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Πεμπτη,03/10, από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου,της Κυπαρισσίας, των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας,
σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια τριάντα οκτώ (238) άτομα, εκ των οποίων ενενήντα εννέα (99) ήταν ημεδαποί και εκατόν τριάντα εννέα (139) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι οκτώ (128) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα επτά (67) άτομα, από τα οποία είκοσι πέντε (25) ήταν ημεδαποί και σαράντα δύο (42) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκατρία (13) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
 Δύο (2) αλλοδαπές, για κλοπή.
 Ένας (1) αλλοδαπός, για πλαστογραφία και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα.
 Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
 Εννέα (9) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επιπρόσθετα, κατά την επιχείρηση σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, σε βάρος 61χρονης ημεδαπής, για εκμίσθωση ακινήτου σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Επίσης, βεβαιώθηκαν τριάντα εννέα (39) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις για επαιτεία, καθώς και δύο (2) για παράβαση όρων-προϋποθέσεων οπλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΣΙΟ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΤ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.