Ξεκινησε η νεα χρονια για το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών

Προχθες, Δευτέρα 7-10-2013, ξεκίνησε η σχολική χρονιά  για το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών,  με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό καλωσόρισε μαθητές, γονείς και επισήμους και έδωσε τις δικές του ευχές για μια καλή σχολική χρονιά.
Από την πλευρά του δήμου ευχές
απεύθυνε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Χαράλαμπος Παγάνης και ο υπέυθυνος Παιδείας του δήμου Τριφυλίας Ιωάννης Μερκούρης.
Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Πούλος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιλιατρών Στάμος Χαράλαμπος.
Στον αγιασμό παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως και οι γονείς των μαθητών.
Το σχολείο ξεκίνησε την λειτουργία του με 3 δασκάλες ως προσωπικό και αναμένεται η πρόσληψη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικου και βοηθητικού προσωπικού.
Επίσης  για τη νέα σχολική χρονιά είναι πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο με το απαραίτητο υλικό για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες όλων μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.