Εκανε το 6 στα 6 ο ΑΟΚ.Ξεκαθαριζει το τοπιο στη κορυφη.Η βαθμολογια

Την 6η του νικη πετυχε ο ΑΟΚ στη Κυπαρισσια,επι του Α.Ο. Ανδρουσας με το λιτο 1-0, σε 6 αγωνιστικες και ειναι η μονη ομαδα που
εχει το απολυτο βαθμων και εχοντας μεχρι στιγμης την καλυτερη επιθεση αφου εχει σκοραρει 16 φορες,κατι που του δινει το στατιστικο νουμερο των 2,6 γκολ σε καθε παιχνιδι.
Ακολουθουν Εθνικος Μελιγαλα και Παμισος οι οποιοι φανταζουν διεκδικητες του τιτλου πλεον και αυτοι αλλα χωρις να εχουν τη τυχη στα χερια τους καθως η διαφορα φανταζει (αν και σιγουρα ειναι νωρις) διαχειρισιμη απο την Κυπαρισσια αν επιδειξει την ιδια σταθεροτητα σε βαθος χρονου.
Στα του αγωνα τωρα,ο ΑΟΚ σε ενα σκληροτραχηλο παιχνιδι που επελεξαν να παιξουν οι φιλοξενουμενοι εδειξε οτι ειχε τον τροπο να απειλησει,βρεθηκε αρκετες φορες κοντα στην αντιπαλη εστια αλλα στην τελικη προσπαθεια το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητο.Ευκαιριες εχασαν οι Κυπαρισσιοι στο 24',35',43' ενω στο 72' ο ΑΟΚ ειχε δοκαρι.Η λυτρωση ηρθε στο 79' μετα απο κορνερ οπου εκμεταλλευτηκε ο Μιτροφ στην καρδια της αμυνας της Ανδρουσας και εκανε το 1-0 οπου εμελλε να ειναι και το τελικο αποτελεσμα.Κακη η διαιτησια του Γκουμα και των βοηθων του,που με φαλτσοσφυριγματα καταφεραν να εκνευρισουν και τις 2 ομαδες και να χαλασουν τον ρυθμο του παιχνιδιου.



                                                    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ.. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΛΗΔΕΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΝΕ Β' ΤΟΠΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.