7 στα 7 ο Α.Ο.Κ. Εκαμψε την αντισταση της Μεθωνης.Η βαθμολογια.

Με το γεματο σκορ 3-5 περασε η Κυπαρισσια απο τη δυσκολη εδρα της Μεθωνης με τον μικρο αγωνιστικο χωρο και τις κακες καιρικες συνθηκες που σιγουρα δεν βοηθουν μια τεχνικα ποιοτικη ομαδα, οπου η σκληροτραχηλη γηπεδουχος
καταφερε να δυσκολεψει τους πρωτοπορους στην εμβολιμη 7η αγωνιστικη της Α' Τοπικης.
Ο ΑΟΚ βρεθηκε να προηγειται με 1-4 στο πρωτο 30λεπτο(!) αλλα η Μεθωνη καταφερε να μειωσει σε 3-4 και να ανησυχησει τους ποδοσφαιριστες και το τεχνικο επιτελειο της ομαδας μας,ομως τελικα το 5ο γκολ του ΑΟΚ με τον Στρεπι στο 83' ηταν αυτο που ηρεμησε τα πραγματα και εφερε το επιθυμητο τριποντο οσο και διατηρησε το απολυτο νικων σε ισαριθμους αγωνες.
Η Κυπαρισσια εδειξε στοφα πρωταθλητη και καταφερε να κερδισει απεναντι σε μια ομαδα που ηταν ιδιαιτερα φανατισμενη να ανακοψει την πορεια της πρωτης ομαδας του Πρωταθληματος,παρα για την αναγκη της για βαθμους καθως βρισκεται στο τελος του βαθμολογικου πινακα.
Για τον ΑΟΚ σκοραραν οι Μιτροφ 2 γκολ και εντυπωσιακα εκλεισε τον αγωνα ο Στρεπι που εκανε χατ-τρικ σκοραροντας τα αλλα 3 τερματα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικολόπουλος και βοηθοί του οι Αδαμόπουλος και Ταβουλαρέας.

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Τζεμάλι, Παρασκευόπουλος, Λύσσαρης
(30' Λυμπερόπουλος), Μπάλας, Μιχόπουλος, Μπούρδος, Η. Κοτσίρης
(80' Κόσοβα), Παυλόγιαννης, Κεράνης, Καραγλάνης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος (70' λ. τρ. Μπέλι), Μιτρόφ, Στρέπι, Σταματόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος (63' Παναγόπουλος), Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Σούπουλι, Ντιόπ, Μητρόπουλος (78' Μανδραπήλιας).

                                                       Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.