Ανθρωπόμορφα τέρατα πυροβόλησαν αδέσποτους σκύλους στο Καλό Νερό…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Καλού Νερού από την εγκληματική ενέργεια ανθρωπόμορφων τεράτων, όπως χαρακτηριστικά λένε, που προχθές πυροβόλησαν δύο αδέσποτους σκύλους.
Όπως είπαν στο «Θ» κάτοικοι της περιοχής, που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 7.30, ακούστηκε ένας
πυροβολισμός και βγήκαν για να δουν τι συνέβη. Κατευθυνόμενοι προς το σημείο που ακούστηκε ο πυροβολισμός, στη διασταύρωση του δρόμου με τη σιδηροδρομική γραμμή, κείτονταν αιμόφυρτος ένας αδέσποτος σκύλος. «Το ανθρωπόμορφο τέρας είχε εκτελέσει, με καραμπίνα προφανώς, το σκύλο. Του είχε διαλύσει το πρόσωπο και το είχε τυφλώσει. Το σκυλάκι ήταν ανήμπορο να κουνηθεί, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Το πήραμε και αμέσως το πήγαμε στον κτηνίατρο στην Κυπαρισσία. Ο κτηνίατρος έβγαλε πλάκες, φρόντισε τα τραύματα, αλλά δυστυχώς το σκυλάκι δε γινόταν να σωθεί. Ψυχορραγούσε. Για να μην αργοπεθαίνει, αποφασίσαμε και του έγινε ευθανασία» μας είπε κάτοικος.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, η εγκληματική δράση σε βάρος των αδέσποτων σκύλων συνεχίστηκε στο Καλό Νερό και γύρω στη 1.30 ακούστηκε πάλι πυροβολισμός και ουρλιαχτό σκύλου. Κάτοικοι βγήκαν πάλι στους δρόμους και έψαχναν για το σκύλο, τον οποίο, όμως, δε βρήκαν. Προφανώς, ο «εκτελεστής» δεν πέτυχε καίρια το στόχο του και ο σκύλος κατάφερε, πληγωμένος, κάπου να κρυφτεί.
«Μόνο ανθρωπόμορφα τέρατα – γιατί δεν είναι άνθρωποι – θα μπορούσαν να “εκτελέσουν” εν ψυχρώ τα σκυλάκια», μας είπε άλλος κάτοικος του Καλού Νερού, ο οποίος πρόσθεσε: «Το σκυλάκι που πυροβόλησαν το πρωί και, δυστυχώς, του έγινε ευθανασία για να μην υποφέρει, ήταν περίπου δύο χρόνων. Τραυματισμένο, από καιρό, κούτσαινε λίγο, το ταΐζαμε, ήταν ήσυχο και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Οι τουρίστες το χάιδευαν και το τάιζαν λες και ήταν δικό τους. Έπαιζε στην παραλία και δεν ενοχλούσε».
Μάλιστα, σύμφωνα με φιλόζωο κάτοικο του Καλού Νερού, «τα αδέσποτα στο Καλό Νερό τα έχει υπό την προστασία και επίβλεψή της η Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας. Έχουν στειρωθεί και τα σιτίζουν η Ομάδα και φιλόζωοι κάτοικοι σε καθορισμένο χώρο. Τους κάνει και εμβόλια και τα προσέχει».
Για τα τραγικά συμβάντα έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ φιλόζωοι της περιοχής θα κινηθούν και νομικά.

Του Ηλία Γιαννόπουλου
''ΘΑΡΡΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.