Δεν συνεχισε το νικηφορο σερι ο ΑΟΚ.Ισοπαλος με τον Αστερα Αρφαρων

Δεν καταφερε να συνεχισει το εντυπωσιακο νικηφορο σερι της η Κυπαρισσια,αφου ηρθε ισοπαλη μεσα στην εδρα της με τον Αστερα Αρφαρων με 2-2.
Η ομάδα της Κυπαρισσιας «πλήρωσε» την αστοχία και πιθανότατα υπεροψία της,
καθώς θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς ή έστω να διατηρήσει το σοβαρό προβάδισμα των δύο γκολ, ενώ είδε να χάνονται οι δύο βαθμοί στο τελευταίο 15λεπτο.
Στο α’ ημίχρονο ο ΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος επιθετικά απέναντι σε έναν ελλιπή αντίπαλο, αξιοποιώντας όμως μόνο τη φάση του 31’ όταν ο Μανδραπήλιας έβγαλε τη σέντρα και ο Μιτρόφ έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γιώργου Νιάρχου.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπαιξε βασικό ρόλο στη διατήρηση του χαμηλού σκορ, νικώντας μεταξύ άλλων δύο φορές τον Στρέπι σε τετ α τετ στο α’ ημίχρονο, ενώ σε αυτό το διάστημα κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα έφτασαν οι Μανδραπήλιας, Μιτρόφ και Σούπουλι.
Αρκετά νωρίς στο β’ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58’ το τριφυλιακό συγκρότημα έδειξε να «κλειδώνει» το ματς με το 2-0 που πέτυχε ο Ντιόπ με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή στο “Γ”, ενώ και πάλι είχε ευκαιρίες συντριπτικά υπέρ του και σε αυτό το δεύτερο 45λεπτο, με πιο εντυπωσιακό το πλασέ του Μιτρόφ που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Νιάρχος, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι από εκεί να περάσει κόρνερ.
Ωστόσο, η ομάδα του Τάκη Βούτσα, κρατούσε για το τέλος την έκπληξη και αφού …προειδοποίησε με μια κεφαλιά του Μπούρα που απέκρουσε ο Μπέλι, βρήκε στόχο στο 75’ με τον ίδιο παίκτη να «εκτελεί» τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Η προσπάθεια είχε και συνέχεια για τον Αστέρα Αρφαρών που έφτασε στην ισοφάριση χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 85’ ο Κορμπής με κεφαλιά, αξιοποιώντας ιδανικά το κόρνερ του Κ. Φέστα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Παναγιώτη Σερεμέτη και των βοηθών του Κασκάνη και Τσίρμπα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Μπέλι, Ανδρουτσής, Αναγνωστόπουλος, Σταματόπουλος (58’ Παναγόπουλος), Γαργαρώνης, Λυδιώτης (63’ Σιγέρης), Μιτρόφ, Ντιόπ, Στρέπι, Σούπουλι, Μανδραπήλιας (55’ Μητρόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Νιάρχος, Κ. Φέστας, Μπούρας, Στ. Φέστας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιλίκος, Γιαννακούντζος, Ταχταμπάς (70’ Κουρνέτας), Σακκάς (20’ λ. τρ. Λυμπιώτης), Π. Καπόγλης (55’ Κορμπής), Ψωμάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.