Διαρρηξη στο ''Γεια σου...'' στη Κυπαρισσια

Συνεχιζεται το σερι των κακοποιων πραξεων αυτη τη περιοδο στη Τριφυλια.
Ετσι πιο συγκεκριμενα διαρρηξη πραγματοποιηθηκε στο ταχυφαγειο ''Γεια σου'' στη πλατεια της Κυπαρισσιας,του κ.Μπαρτζελιωτη.
Οι διαρρηκτες αφου καταφεραν να ανοιξουν την εισοδο του
καταστηματος,πηραν απο το ταμειο περιπου 1000 ευρω αφου το καταστημα δουλευει μεχρι τις πρωινες ωρες και δεν ειχε ολοκληρωθει ταμειακη καταμετρηση με αποτελεσμα οι εισπραξεις να βρισκονται ακομα μεσα στην επιχειρηση.
Ερευνες διεξαγει το Α.Τ. Κυπαρισσιας.

3 σχόλια:

  1. Σε λίγο θα ληστεψουν και το ΑΤ Κυπαρισσιας, αλλά τι να σου κάνει και η αστυνομία, πρέπει να γράφει παπάκια, να πίανει κανεναν πιστιρικά με κανένα τσιγάρο και να πίνει κανα ουσκάκι στον ΙΑΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΤ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΣ ΔΙΕΞΑΓΕΙ... ΕΡΕΥΝΕΣ.
    ΑΣ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ,ΙΣΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΟΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.....
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι απλό, πρέπει αμέσως να έρθει φυλάκιο-υποκατάστημα της αστυνομίας-τροχαίας στην κεντρική πλατεία. Δεν είναι μόνο οι κλοπές, αλλά και τα οχήματα που τρέχουν επικίνδυνα και θορυβούν. Τεράστια ευθύνη έχει ο Δήμαρχος και ο Διοικητής Αστυνομίας που δεν προωθεί το θέμα, ή έστω που δεν έχει μόνιμα στην πλατεία και στην αγορά αυτοκίνητο με αστυνόμους που να περιπολούν αντί να μπεκροπίνουν.
    Αντώνης από Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.