Ανοιγμα τις Κυριακές ανάλογα με τις περιοχές για τα εμπορικα

Την τελευταία Κυριακή του έτους σε όλη τη Μεσσηνία τα εμπορικά καταστήματα μπορεί να είναι ανοιχτά, σύμφωνα με την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Π. Αλευρά.
Στην απόφασή του για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων προαιρετικά και άλλες Κυριακές του χρόνου, πέρα από τις
7 που έχει καθορίσει η κυβέρνηση,ο κ.Αλευράς καθορίζει ότι μπορούν να είναι ανοιχτά:
- Ολες τις Κυριακές του έτους στην Τοπική Κοινότητα Μαραθούπολης, στο Δήμο Δυτικής Μάνης, στην Τοπική Κοινότητα Κοπανακίου, στη Γιάλοβα, στην Τοπική Κοινότητα Οιχαλίας και στη Φοινικούντα.
- Τις Κυριακές από 1/4 έως και 30/9 στην Κορώνη.
- Την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου και τις πρώτες Κυριακές του Αυγούστου στο Πεταλίδι.
- Τις Κυριακές κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο στη Μεθώνη.
- Τις Κυριακές από 1/6 έως και 30/9 στην Πύλο.
Επισημαίνεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης έλαβε υπόψη του τις έγγραφες απόψεις Εμπορικών Συλλόγων, Συλλόγων Επαγγελματιών, Τοπικών Κοινοτήτων, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, καθώς και το γεγονός ότι "τις τελευταίες ημέρες του έτους εκδηλώνεται ιδιαίτερα αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές" και ότι "σε ορισμένες περιοχές της Π.Ε. Μεσσηνίας εκδηλώνεται αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον όλες τις Κυριακές του έτους (κυριακάτικες αγορές, τουριστικοί και παραθεριστικοί προορισμοί) και ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο".

  ''Ελευθερια''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.