Στερνό αντίο στον επί σειρά ετών πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Τριφυλίας


Το στερνό αντίο είπαν το μεσημέρι της 20ης Νοεμβρίου, στις 14:00, στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Κυπαρισσία, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον επί σειρά ετών πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Τριφυλίας, Αγγελή (Άγγελο) Καραγκούνη.
Ο Αγγελής έχασε την άνιση μάχη με το θάνατο το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 62 ετών, παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή.Ήταν, άλλωστε, μαχητής της ζωής, καλοσυνάτος και ευδιάθετος χαρακτήρας, μα, πάνω απ’ όλα, άνθρωπος.
Οικοδόμος, άνθρωπος του μόχθου και του καθημερινού αγώνα. Με τη σύζυγό του, Τούλα, απέκτησαν τρία παιδιά, μια αγαπημένη οικογένεια και ευτύχησε στη ζωή του να δει εγγόνια! Ήταν άνθρωπος της παρέας, του κεφιού και του γλεντιού.
Ο Αγγελής είχε έντονη και πλούσια αγωνιστική δράση και κοινωνική προσφορά και αναφορά. Ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Κυπαρισσίας, ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής, μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του ΑΟΚ και επί σειρά ετών πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας.
Αριστερός, ιδεολόγος κομμουνιστής και αντιφασίστας, αλλά με πολύ καλούς, αδελφικούς φίλους στο χώρο της Δεξιάς. Ήταν άνθρωπος με το «Α» κεφαλαίο.
Καλό σου ταξίδι, φίλε Αγγελή!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.