Κλειστή η Ε.Ο Τρίπολης-Καλαμάτας από το βράδυ της Τετάρτης

Κλειστός θα είναι το βράδυ της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολη - Καλαμάτα, από τον ανισόπεδο κόμβο "Τρίπολη Νότια" στην χιλιομετρική θέση 166,300, έως και τον ανισόπεδο κόμβο "Αθήναιου" στη χιλιομετρική θέση 178,100 και στις δύο κατευθύνσεις, με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή άσκησης ετοιμότητας στη σήραγγα Καλογερικού.
Συγκεκριμένα, ο ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο θα γίνει την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και από ώρα 22:00 έως την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 06:00.
Σε όλη τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων, "Τρίπολη Νότια" και "Αθήναιου" και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.