''Σφαγειο'' στη Καλαματα για τον ΑΟΚ,''χασαπης'' ο Νικολοπουλος

Την πρωτη του ηττα γνωρισε φετος ο ΑΟΚ στη Καλαματα απο τον Ολυμπιακο με 1-0.
Λιγη σημασια εχει να σταθουμε στην αγωνιστικη αποδοση της Κυπαρισσιας αφου η διαιτησια του Νικολοπουλου μονο αγνη
δεν μπορει να χαρακτηριστει,καθως η ομαδα που παιζει κατα γενικη ομολογια στη Μεσσηνια το ποιοτικοτερο ποδοσφαιρο και σε ενα παιχνιδι που σιγουρα δεν ειχε τις εντονες αντιδικιες μεταξυ ποδοσφαιριστων,8 κιτρινες καρτες και 3 κοκκινες (!) σιγουρα δεν δικαιολογουνται.
Ετσι,ο Νικολοπουλος απεβαλλε στο 40' τον Μιτροφ,στο 55' τον Σιγερη και στο 65' τον Μπιζο
ενω διαρκως ''κιτρινιζε'' τους Κυπαρισσιους,φθανοντας στο σημειο να δειξει κιτρινη καρτα στον Μητροπουλο ο οποιος ηταν εκτος γηπεδου και προθερμαινοταν!
Η Κυπαρισσια προς πεισμα και απαντηση σε πολλους απεδειξε την ανωτεροτητα της αφου καταφερε να στεκεται στα ισα απεναντι στον Ολυμπιακο με 8 παικτες και σε καμια φαση δεν απειληθηκε ουσιαστικα παρα μονο στην κακη στιγμη του 89' οπου δεχτηκε το γκολ απο τους γηπεδουχους απο μακρινο σουτ που δεν υπολογισε σωστα ο Μπελι.
Το αποτελεσμα ειναι αυτο που ειναι και η Κυπαρισσια γνωρισε την ηττα η οποια ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα ερχοταν.Αυτο που δεν μπορει να αλλαξει ο Νικολοπουλος και οι ηθικοι αυτουργοι της ''σφαγης'' ειναι οτι  ο ΑΟΚ παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο και αν συνεχισει να το κανει δεν εχει να φοβηθει κανεναν ειτε κλωτσαει μπαλα,ειτε κραταει σφυρικτρα ή σημαια.

Y.Γ. Εμεις οι καχυποπτοι λεμε οτι μαλλον τυχαια δεν εγιναν ολα αυτα εν οψει του ντερμπυ με τον Παμισσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.