Aπο το Δωριο ''περναει'' το Πρωταθλημα για τον ΑΟΚ

Σε ενα παιχνιδι-φωτια θα υποχρεωθει να αγωνιστει ο ΑΟΚ απεναντι στον σκληροτραχηλο Δωριεα Δωριου ο οποιος αγνοει 5 αγωνιστικες τη νικη και θελει να αποσπασει οτι καλυτερο μπορει απο τη πρωτοπορο ομαδα της κατηγοριας.
Οι Δωριεις δεν έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν παιχνίδια καθως
πλεον το φασμα της Β' Τοπικης φανταζει ορατο και γι' αυτό θα μπουν στο ματς για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Ο Γιαννόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ δεν υπολογίζονται οι νεαροί Βεσέλης και Γκρίτζαλης.
Οσον αφορά την Κυπαρισσία μέσα στην εβδομάδα τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, όμως αυτό που την απασχολεί τώρα είναι να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.
Ο ΑΟΚ θέλει να πάρει το διπλό για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και για να αυξήσει τη διαφορά από τον έναν ή και από τους δύο διεκδικητές του τίτλου οι οποιοι αναμετρωνται την ιδια ωρα μεταξυ τους και ξερει πως το Πρωταθλημα και η κατακτηση του τελικα περναει μεσα απο το Δωριο το οποιο πρεπει να νικησουν ωστε να παραμεινουν το πρωτο φαβορι.
Φυσικά ο αγώνας προμηνύεται δύσκολος και γι' αυτό οι παίκτες του Παναγόπουλου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό,ξερουν ομως οτι αν αγωνιστουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους και τη ποιοτητα που εχουν δειξει μεχρι τωρα δεν θα αντιμετωπισουν προβλημα.
Στα αγωνιστικά ο Ντιόπ που προέρχεται από τραυματισμό δύσκολα θα αγωνιστεί (πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο) και το ίδιο ισχύει και για τον Σταματόπουλο. Αμφίβολη είναι ακόμη η συμμετοχή των Μπίζου και Ζαφείρη.
Υπολογίζεται πάντως ο Δαλαβούρας (αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες), ο οποίος λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.
Ο αγωνας θα γινει στο Γήπεδο Δωρίου, στις 3 μ.μ. και θα διαιτητευσουν οι Ψηλοπαναγιώτης, Κατσάς, Γκούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.