Επεσε απο τη κορυφη ο ΑΟΚ

Ηττα γνωρισε ο Α.Ο.Κ. με 1-0 στο Δωριο απο τον τοπικο Δωριεα και ετσι στη 19η αγωνιστικη η Κυπαρισσια βρισκεται στη δευτερη θεση με 41 βαθμους εναντι 43 του Παμισσου που επικρατησε στο ντερμπι επισης με το ιδιο σκορ απεναντι στον Εθνικο Μελιγαλα.
Τα πραγματα δεν ηρθαν οπως ηθελαν οι Κυπαρισσιοι αφου εμειναν σε μια μετρια εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο και σιγουρα κακη στο δευτερο ειδικα μετα το γκολ που δεχθηκαν και αποσυντονιστηκαν πληρως.
Το συνεχομενο κακο σερι για ομαδα που κανει
πρωταθλητισμο με 2 ισοπαλιες και 1 ηττα που εχουν φερει μονο 2 βαθμους στις τελευταιες 3 αγωνιστικες εχει προβληματισει τους παντες και ειναι ωρα για συγκεντρωση και αναλογισμο ευθυνων.Καποιοι θελουν τελικα το πρωταθλημα ή απλα εχουν παραιτηθει ηδη απο τον στοχο και σκεφτονται τις παραλιες του καλοκαιριου;
Oι τελευταιες εμφανισεις δειχνουν οτι ο τιτλος δε θα ερθει φετος στη Κυπαρισσια αν συνεχιστει αυτη η εικονα.Χρειαζονται αμεσα αντανακλαστικα,καθως τιποτα ακομη δεν εχει χαθει,αλλα σιγουρα θα γινει αν αυτοι που πρεπει δεν ξυπνησουν.Ειναι κριμα για ολη τη φετεινη προσπαθεια αλλα και τη ποιοτητα που εδειξε ποδοσφαιρικα ο Α.Ο.Κ. να μην γινει το ονειρο πραγματικοτητα.
Δραση τωρα!

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΝΟΜΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΠΕΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ .ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.