''Πολυβολο'' ο Α.Ο.Κ. με 6-1 το Διαβολιτσι,αλλα ακομη πρωτος ο Παμισσος


Με το εντυπωσιακο 6-1 επικρατησε στη Κυπαρισσια το Σαββατο ο Α.Ο.Κ. επι του Διαβολιτσιου που ΄΄καιγοταν'' για βαθμους καθως δεν εχει καταφερει να οριστικοποιησει τη παραμονη του στην Α΄ Τοπικη.
Ο αγωνας δεν επιδεχεται κριτικης καθως ηταν χαοτικη η διαφορα ποιοτητας αναμεσα στις δυο ομαδες.
Βεβαια τα κακα νεα ηρθαν απο την αναμετρηση αναμεσα στον Α.Ο.Φαραι και τον Παμισσο αφου οι πρωτοποροι πλεον της κατηγοριας πηραν το ''διπλο'' με σκορ 1-2 και διατηρησαν την πρωτη θεση.
Κατι που φαινεται πολυ δυσκολα να αλλαζει και που δυστυχως μια αγωνιστικη πριν
το τελος της χρονιας καθιστα την ομαδα της Μεσσηνης πρωταθλητρια.
Μαθηματικα βεβαια δεν εχει τελειωσει κατι ακομη,αλλα κανεις δεν μπορει να περιμενει απο την αδιαφορη και σιγουρα χαμηλοτερης δυναμικης μακραν Ανδρουσα, να στερησει τον τιτλο απο τους ''πρασινους'' και πλεον η Κυπαρισσια ελπιζει σε ενα θαυμα με αυτονοητη φυσικα την νικη στους Γαργαλιανους απεναντι στον Αγρα.
Σιγουρα ομως αυτη η εξελιξη δεν αρμοζει στην ομαδα με την παραγωγικοτερη επιθεση με τεραστια διαφορα απο τους υπολοιπους,οσο και πανθομολογουμενως το θεαματικοτερο ποδοσφαιρο σε ολη τη χρονια.
Βεβαια αναλογως εξελιξεων,συντομα θα υπαρχει και ενδιαφερουσα αναλυση προσεχως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.