Aυτοκινητο επεσε στο λιμανι της Κυπαρισσιας.Ανασυρθηκαν νεκροι οι 2 επιβαινοντες

Τραγικος επιλογος στην ιστορια που συγκλονισε ολη την Ελλαδα,καθως δυτες εχουν ανασυρει απο τη θαλασσα οχημα που επεσε μεσα στο λιμανι της Κυπαρισσιας με καταληξη,νεκρους εναν ανδρα 28 ετων και μια γυναικα 27.Το νεαρο ζευγαρι αναζητειτο αρκετες ωρες απο συγγενεις και φιλους και ειδοποιηθηκαν η Αστυνομια και το Λιμενικο.
Μετα τον εντοπισμο του οχηματος εχθες,
στη λιμενολεκανη,απο ιχνη τροχων που οδηγουσαν στη προβλητα,oι ιδιωτες δυτες απεγκλωβισαν τη σωρο της νεας γυναικας,ενω καποιες ωρες μετα ανασυρθηκε το αυτοκινητο απο το βυθο με γερανοφορο οχημα.
Στο αυτοκινητο δεν βρισκοταν ο νεαρος οδηγος, ο οποιος προφανως στη προσπαθεια του να απεγκλωβιστει ειχε σπασει το τζαμι του παραθυρου και ματαια προσπαθησε να ανεβει στην επιφανεια,κατι που δυστυχως δεν καταφερε και ετσι σημερα το πρωι οι βατραχανθρωπο του Λιμενικου οι οποιοι συνεδραμαν στις ερευνες τον εντοπισαν πιο μακρια απο το σημειο που βυθιστηκε το οχημα.
Οι σωροι σταλθηκαν για διενεργεια νεκροψιας οπως και το οχημα εξεταζεται προκειμενου να δοθουν απαντησεις στην ιστορια αυτη.

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.