Επικουρικοι ιατροι σε Κυπαρισσια και Καλαματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσσηνίας προσεχώς θα προκηρυχθούν 2 νέες θέσεις επικουρικών γιατρών στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσιας και ακόμα 6 σε αυτή της Καλαματας.
Συγκεκριμενα στη Κυπαρισσια,οι θεσεις αφορουν ειδικοτητες Χειρουργου και Νεφρολογου ή Γενικου Ιατρου.
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/health/item/36390-epikourikoi-messinia

2 σχόλια:

  1. για 2 ορθοπαιδικους ,3 καρδιολόγους,2 αναισθησιολόγους και χειρουργό ,μαιευτήρα που λείπουν ώστε να ονομάζεται στοιχειωδώς νοσοκομείο δεν γίνεται κουβέντα !!!!!
    κατά τα άλλα μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και να αναρωτηθούμε τι σημαίνει ανοικτό και τι σημαίνει κλειστό νοσοκομείο ,επειδή με την φρασεολογια που χρησιμοποιούν οι κομματικά τοποθετημένοι διοικητές του νοσοκομείου και της περιφέρειας καθώς επίσης και κάμποσοι σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι θα έπρεπε να νοιώθουμε και υπερήφανοι για την κατάντια του νοσοκομείου μας .
    πολύ φοβάμαι πως το επόμενο που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν είναι πως αντί για καλημέρα χρειάζεται να λέμε μπε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα έκλεινε τελείως και πηγαίναμε Καλαμάτα θα ταν καλύτερα?Στο ιδιο χάλι είναι πολλα νοσοκομεία αλλά και κεντρα υγείας ανά τη χώρα μακάρι να είμασταν πλήρεις από ιατρούς .Ηδη πολλές ειδικότητες σε νοσοκομεία των Αθηνων έχουν πρόβλημα σοβαρο λόγω ελείψεων ιατρων αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού.Εδώ η Καλαματα έχει πρόβλημα εμείς δεν θά είχαμε???Είναι ντόμινο αδερφέ!!!Πάλι καλά που θα έρθουν και αυτοί ...αλλά τα ενοίκια στην Κυπαρισσία στα ΄ύψη ,με 900 ευρώ μικτά πως να έρθει με την οικογένεια κάποιος ιατρος στο νοσοκομείο??Τέσπα τα προβλήματα υπάρχουν και ας ελπίσουμε να διορθωθούν με τους όποιους μάγκες εκμεταλεύονται πολιτικα την υγεία είτε κυβερνώντας είτε αντιπολιτεύοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.