Π. Κατσίβελας: «Στον τριφυλιακό τρόπο ζωής, το λίγο δεν ταιριάζει. Ξεκινάμε!»

Την πρώτη του συγκέντρωση και ομιλία, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού του «Τριφυλία. Ξεκινάμε», πραγματοποίησε χθες βράδυ στη Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας.
Με συγκίνηση μίλησε για το όραμά του
για το Δήμο και την Τριφυλία που είναι και τόπος αλλά και τρόπο ζωής, τονίζοντας: «Στον τριφυλιακό τρόπο ζωής, το λίγο δεν ταιριάζει!».
Αναφέρθηκε στο κάλεσμα που έκανε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του σε όσους έχουν διάθεση να δουλέψουν για τον τόπο, σε όσους έχουν όραμα, σε όσους έχουν περίσσευμα ψυχής και σε όσους οι πλάτες τους αντέχουν φορτία. Όπως είπε, «σε αυτό το πρώτο κάλεσμα βλέπω ότι όλα αυτά περισσεύουν στο Δήμο μας και γι' αυτό σήμερα νιώθω πολύ ισχυρότερος και αισιόδοξος».

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι «στο πρώτο κάλεσμά μου είπα ότι το λίγο δεν ταιριάζει στην Τριφυλία και ίσως στενοχώρησα κάποιους φίλους μας. Αλλά για μας, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, η Τριφυλία δεν είναι απλά ένας ευλογημένος τόπος που ζούμε και τον οποίον πρέπει να αναπτύξουμε και να υπηρετήσουμε. Για εμάς, η Τριφυλία είναι και τρόπος. Τρόπος ζωής και είναι αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από όλους τους άλλους Μεσσήνιους, και αυτό τον τρόπο και την ιδιότητα να είναι κανείς Τριφύλιος, οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε. Και στον τριφυλιακό τρόπο το λίγο δεν ταιριάζει».

Αναφερθείς στην υποψηφιότητά του, τόνισε πως η απόφασή του δεν ήταν ανώδυνη, καθώς «η ζωή μου ήταν αφιερωμένη στο χώρο της Υγείας και τον υπηρέτησα επίμονα, με συνέπεια και αφιερώθηκα σε αυτόν. Υπερίσχυσε, όμως, η αγάπη μου και η αγωνία μου για τον τόπο μας. Και αυτό κρατήστε το.
Σήμερα έχουμε την υποχρέωση να υπηρετούμε αναγκαιότητες και όχι ιδιοτέλειες. Κι αυτό κάνουμε.

 Όρους πολιτικούς και κομματικούς συμμετοχής δε θέσαμε, μυστικές συμφωνίες εξουσίας δεν κάναμε, το μοίρασμα θέσεων το αρνηθήκαμε και έτσι σήμερα είμαστε εδώ άνθρωποι όλων των χώρων σε μια πολυσυλλεκτική συγκέντρωση ελεύθερων πολιτών, κατακτώντας δικαιωματικά την ιδιότητα του ανεξάρτητου συνδυασμού.
Προσωπικά, δεν κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλό μου και δεν προτίθεμαι να το κάνω και τώρα. Δεν ακολούθησα στη ζωή μου αυτό που συμφέρει. Έτσι, μέσα από αναγκαιότητες κοινές, ανησυχίες, όνειρα και ελπίδες, γεννήθηκε ο συνδυασμός: Τριφυλία. Ξεκινάμε.

 Η διοίκηση είναι μια σκυταλοδρομία που κάθε φορά κάποιος ή κάποιοι αναλαμβάνουν να κάνουν μια διαδρομή. Άλλος μικρότερη, άλλος μεγαλύτερη. Να δουλέψουν και να λύσουν προβλήματα. Να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν το μέλλον. Και κάποια στιγμή να παραδώσουν στους επόμενους τη συνέχεια. Σε άλλους πάει πρίμα ο καιρός και σε άλλους όχι. Σε άλλους πέφτει ανηφόρα και σε άλλους κατηφόρα. Άλλοι αποδεικνύονται καλύτεροι, άλλοι χειρότεροι. Στο σημερινό δήμαρχο και σε μας, αντιστοιχεί μια διαδρομή ανηφορική και με κόντρα τον καιρό. Αλλά αυτό δε μας πτοεί. Δε θα γυρίσουμε πίσω να καταγγείλουμε τι δεν έγινε μέχρι σήμερα και ποιος φταίει γι’ αυτό. Παρότι είναι πολύ βολικό και της εποχής, αλλά δεν ωφελεί και δε θα το κάνουμε. Το βέβαιον είναι ότι εφόσον οι πολίτες μάς επιλέξουν, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που έπρεπε να έχουν λυθεί από τη δεκαετία του ’80 και του ’90, την εποχή που, όπως λέει ο λαός, δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Και δεν έγινε. Έτσι, σήμερα ξανακαλούμαστε να μιλήσουμε για τα αυτονόητα, για πηγές νερού, για δίκτυα υδροδότησης, για αποχετεύσεις και βιολογικούς καθαρισμούς, για εθνικό οδικό δίκτυο, για δημοτικό δίκτυο, για αγροτικούς δρόμους, για γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό, για το δρόμο της Βάλτας, για το Τουριστικό, για το Βρωμονέρι, για την καθαριότητα και ένα σωρό άλλα θέματα, αν θέλουμε να αναφερθούμε θεματολογικά στην ενότητα των Γαργαλιάνων. Και για αυτό είπαμε Ξεκινάμε.
Πρέπει να μιλήσουμε, να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη του τόπου μας και έχουμε μείνει πολύ πίσω. Και άλλαξαν και οι καιροί. Πρέπει να συνδράμουμε όλους τους σπουδαίους συμπολίτες μας που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και τις πρότυπες καλλιέργειες και να προωθήσουμε δράσεις προβολής. Πρέπει να φτιάξουμε τις υποδομές μας, να δημιουργήσουμε κατάλληλο περιβάλλον, να αναπτυχθούν οι υπηρεσίες του τουρισμού, να γίνουν και νέες μονάδες. Να προσελκύσουμε επισκέπτες, αλλά και νέους μόνιμους κατοίκους, για να ενισχυθεί η εμπορική, οικονομική, αλλά και η κοινωνική δραστηριότητα του Δήμου μας. Γιατί φθίνουμε και γινόμαστε λιγότεροι. Και γι’ αυτό, είπαμε, ξεκινάμε.

Πρέπει να μιλήσουμε για προβολή του τόπου μας. Να ξεπεράσουμε τα όρια της εσωστρέφειας, να γίνουμε γνωστοί, να ξεφύγουμε από το μαρασμό. Να δημιουργήσουμε δραστηριότητες λάμψης και προβολής για τον τόπο μας, πολιτιστικές, οικολογικές, αθλητικές, επιστημονικές, φυσιολατρικές, ιστορικές. Να μιλήσουμε για εναλλακτικό τουρισμό, για καταδυτικό, για αγροτουρισμό, για θρησκευτικό τουρισμό κ.ά. Πρέπει την υπόθεση της Costa Navarino να την κάνουμε δική μας υπόθεση, να γίνουμε οι προνομιακοί συνομιλητές, για να βρίσκουν δουλειά και τα δικά μας παιδιά και οι δικοί μας επαγγελματίες. Θέλουμε η ανάπτυξη να διατρέξει όλη την έκταση του Δήμου μας. Και για αυτό είπαμε ξεκινάμε.

Πρέπει να κινητοποιήσουμε το σύνολο της κοινωνίας, για να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Πρέπει να οργανώσουμε καλύτερα τις υπηρεσίες του Δήμου, για να παράγουμε έργο. Πρέπει να δώσουμε ουσιαστικό ρόλο και οικονομικές δυνατότητες στα τοπικά συμβούλια, για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας καλύτερα.
Πρέπει να ασχοληθούμε και με τα μεγάλα και με τα μικρά με το ίδιο πάθος. Πρέπει να κάνουμε άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά που ακυρώνει τον τόπο μας. Και για αυτό είπαμε: Ξεκινάμε. Εργαλεία μας θα είναι η γνώση, η θέληση, η επιμονή και η δουλειά. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Πιστεύω σε όλους τους συνεργάτες μου, που με ενθουσιασμό στελεχώνουν αυτό το συνδυασμό. Τιμώ και όλους αυτούς που, λόγω της εποχής, ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να δραστηριοποιηθούν ενεργά, παρότι το ήθελαν.
Οι εκλογές δεν είναι πόλεμος και σε πολέμους ανόητους συνειδητά δε συμμετέχουμε. Σε λάσπες, κατηγορίες και προσβολές, επίσης, δε συμμετέχουμε, άλλωστε θα γινόμαστε λίγοι. Η προεκλογική μας συμπεριφορά θα είναι λιτή, ακριβώς όπως ταιριάζει στην εποχή μας. Λένε ότι οικολόγος είναι αυτός που φωνάζει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο και εμείς λέμε ότι ο πραγματικός οικολόγος είναι αυτός που μπαίνει και καθαρίζει το ποτάμι. Αλλά και, κατ’ επέκταση, καλός πολιτικός είναι αυτός που λύνει τα προβλήματα».


ΘΑΡΡΟΣ

24 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υλικό να σου πετύχει. Κρίμα! Πάει η Ριβιέρα. Βάλτε τους σε γαλέρα και αμολάτε τους να γλιτώσει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουμπάρος του Σαμαρα...Αξιοπρέπεια πάνω από ολα, θα σε διαλυσει ο Ανδρινόπουλος αγαπητέ Κ. Κουμπάρε και θα είναι προσωπική ηττα Σαμαρά...ουστ λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λίγο δεν μας ταιριάζει, διαφέρουμε από όλους τους άλλους Μεσσήνιους, οι πρώτοι βερμπαλισμοί του υποψήφιου δήμαρχου μαζί με κάμποσα πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
    ΕΙΜΟΥΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ, ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΙΘΩ, ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχημα τα μαντατα κουμπάρε, τουλάχιστον στην Κυπαρισσία.....δεν βάζεις καλύτερα στην Πύλο??εκεί κατι θα γίνει. Πάμε δυνατα με Ανδρινόπουλο, που το πε και το κανε οχι αλλά τακούλη Τσίγγανο.....αλήθεια τι έγινε αυτο το φιλόδοξο παιδί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κολλιάς επρεπε να κατεβει κύριοι και του την κάνατε κανονικα ,γινονται μάχες για τις αντιδημαρχιες απο κάποιους ,βρωμικες αυτες οι εκλογες ,υποψήφιοι για κλάματα,υποψήφιοι που δεν μετέχουν οι πρωην της αυτοδιοικησης και παιζουν ύπουλα παιχνιδια.Γιατρε πρόσεχε και αφουγκρασου αυτους που πρέπει σε καθε πολη ακους λάθος ατομα ,Στρατηγέ τι έγινε στις δευτερες θα χεις ελπίδες όπως σου λένε ; Μπακούρο καλά το πας ,Καλά αριστερος με ακροδεξιο συνάδει ; τακους Ρακι και Κουκουμη?Μα καλά όλοι θέλετε να συμβάλετε για το καλό της Τριφυλίας ε τότενες γιατι δεν συνεργαζεστε απο την πρώτη κυριακη όλοι να τελειώνουμε τι τις θέλετε τις δεύτερες για τις συμμαχίες:::::::Μας δουλεύετε κανονικά κύριοι για να βγείτε την πρώτη και την δευτερη να κάνετε ότι θελετε υπογείως.Κύριοι πρώην γιατι δεν συμμετέχετε φανερά;;;;;Τριφυλλία ανισσόροπη ανάπτυξη Αλίμονο στους παντελονάτους...θα τους την φέρουν!!!!!! τριφυλιος ειμαι και εκλογικα δικαιώματα έχω εδώ όχι αλλου.Γεννηθητω το θελημά Σου!! ο υποχθονιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ‘υποχθόνιος’ προβοκάτορας είσαι? Πόσο ‘κρυφοενωτικός’ είσαι? Πόσο ‘υποχθόνιος’ απόλυτος ξερόλας είσαι? Πόσο ‘υποχθόνιος’ ασβός είσαι? Πόσο ‘υποχθόνιος’ τυφλοπόντικας είσαι? Πόσο ‘υποχθόνιος’ ξυσαρχίδης είσαι? Πόσο ‘υποχθόνιος’ εκ του ασφαλούς αραχτός είσαι?
      Ε…. Πόσο μεγάλος μά…..γκας είσαι μωρ΄ αδερφέ μου?
      Πές μας που δραστηριοποιήσε? Γιατί δεν μπαίνεις σε κάποια ανατρεπτική δημοτική κίνηση? Γιατί απλούστατα σ΄αρέσει να κρύβεσαι στο λαγούμι σου, είσαι στο απόλυτο σκοτάδι, είσαι άχρηστος και δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς.
      Είσαι ‘άχθος αρούρης’ δε συνεισφέρεις.
      Ε… πόσο μεγάλος μά…..γκας τελοσπάντων είσαι μωρ΄ αδερφέ μου δηλαδή?
      Η θεά Νέμεσις

      Διαγραφή
  9. Ρε τι γίνεται στα Φιλιατρά ρε Γιατρέ ????????? Αντιδημαρχίες σου ζητάνε άκουσα,Εχθρες δημιουργουν και δεν σε βοηθάνε ?????Δεν κοιτάνε να βγείς πρώτα????Σαγαπάω μακούυυυς Πιάστους και ξηγήσου τους αλμυρο φυστικι .Θυμάστε κύριοι στον Κολλια τι κάνατε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aν κυριε ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Κατσίβελα καλή επιτυχία στις εκλογές και εύχομαι το καλύτερο για την περιοχή μας όπως ελπίζω να συμβάλουν όλοι για το καλό όλων μας.Για τα παιδιά μας για μας που έχουμε επιλέξει να ζούμε σε αυτά τα άγια χώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαυτές τις εκλογές όπως και σε όλες δεν υπάρχουν "καθαρά και ξεκάθαρα" σίγουρα υπάρχει βρωμιά σίγουρα υπάρχουν περίεργα παιχνίδια όπως και να χει όμως ο Κατσίβελας θεωρώ πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος ας δουλέψουμε όλοι λοιπόν για να βγει και ας αφήσουμε στην άκρη εμπάθειες ,προσωπικά οφέλη,παλαιά μίση και άλλα που δε συνάδουν με το ύφος και το ήθος του και στο κάτω κάτω δεν ωφελούν κανέναν .Ο καθένας είναι χρήσιμος (είτε έχει δυο είτε 100 ψηφαλάκια) και συμμέτοχος (και στην νίκη και στην ήττα) αυτήν την ώρα .Ενωτικά και δυνατά για μια Τριφυλία αναπτυξιακή που θα δώσει ελπίδα στα παιδιά μας και σε μας να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αρχισανε τα λαμογια και καλα να μιλάνε εννοτικα.,.....ουστ ρε ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ, δεξιοι είμαστε αλλά οχι και μ......ς, Ανδρινόπουλος και θα γελάσει καθε πικραμένος σε αυτες τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απο τα ανωτερω σχόλια και χωρίς βαθεία αναλυση βλέπω μια ταση προς ανδρινόπουλο...οι κατσιβελικοι εμφσανιστηκαν αργα και οχι ευθεως....τασεις φυγης επισης προς χρυση αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απο τα ανωτερω σχόλια και χωρίς βαθεία αναλυση βλέπω μια ταση προς ανδρινόπουλο...οι κατσιβελικοι εμφσανιστηκαν αργα και οχι ευθεως....τασεις φυγης επισης προς χρυση αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΕΔΟΥΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ 3.000 ΘΑ ΠΑΡΕΙ 16 ΣΤΑΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σιγα ρε κουβαρντα , 16αρι τρια θα παρεις σιγουρα οποιος και ας βγει να σε σιγουρος.....και αλλαξε το ονομα μσου σαν blogger ειναι τουλαχιστον αηδιαστικο κατω απο τ' οπλαρχηγος να βλέπει κανεις το σχόλιο σου, ντενεκες θα ταιριαζε καλύτερα
    Γιώργος Ανδρινόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ' αρχάς ΞΑΔΕΡΦΟΣ ειναι ,Της Ξαδέρφης ,ανδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Κατσίβελα για της Ελαία -Αγιαννάκι τι λέτε ; Ποία πολιτική θα εχετε; Ελπίζω οχι σαν αυτή του προηγούμενου Δημάρχου και των Αντί του.!!! Κανελακιδες και Παππαδες δεν θελουμε ! ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οπλαρχηγε απαντηση?δεν γραφεις λαγος καλυτερα ο αλλος σου μιλαει με ονοματεπωνυμο που σε????α ρε κρυφοκατσιβελακο 16 ψηφους σαν δεν ντρεπομαστε λιγακι κρίμα που δεν δινει καθενας πραγματικο ονομα.....
    Χρηστος Παναγιωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.Δηλαδη για να καταλάβω κατεβαίνει ο Ανδρινόπουλος και Πασοκ και ο Κατσίβελας με ΝΔ ????? ή είναι ανεξάρτητοι με στήριξη Πασοκ ο ένας και Νδ ο άλλος??? Δηλαδή το Ρακί το έχετε ξοφλημένο???Δεν θα πρεπε !!!Ουστ παλαιο και νεοδεξιοι Εσεις φευγετε το Ρακί έρχεται!!!!Πασοκοδεξιοι μας δουλευετε ψιλόγαζι θα φτιάξετε και τον δήμο τώρα πρωην και νυν της δεξιας.Ζητώ συγνώμη αλλά δεν αντέχω να βλέπω νεοναζι και αλλα συνοθυλεύματα....στην χωρα που τους πολέμησε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά .Αρε Κώστα τους επέτρεψες να ονειρεύονται!!!!Φταις έπρεπε να κατέβεις και να δωσεις ένα μάθημα στους κυρίους αυτούς !!!Το ίδιο και εσύ Μίμη .Ωραια Τριφυλία θα έχουμε γεμάτη μίσος απο την ΠΟΛΛΑ την ΝΔ την ΧΑ το ΠΑΣΟΚ το ΣΥΡΙΖΑ .Και είναι ανεξάρτητοι κατα τα άλλα και θα βοηθήσουν, πώς ??? τους εκαστοτε δικούς τους???Ελπιζω να υπάρξει σύνεση !!!Ειδομεν το φως το αληθινον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.