Ομιλία Παναγιώτη Κατσίβελα στους ετεροδημότες της Αττικής

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με τον συνδυασμό "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ" Παναγιώτης Κατσίβελας, την Κυριακή 11/05/2014, θα μιλήσει στους ετεροδημότες του Δήμου Τριφυλίας που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κινηματογράφου "Δαναός" που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 109 (πλησίον των σταθμών μετρό, Αμπελόκηποι & Πανόρμου της γραμμής 3) και θα ξεκινήσει στις 12:00μ.μ.
Από το γραφείο του κ. Κατσίβελα υπάρχει η ενημέρωση ότι για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να παρακολουθήσουν την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου, υπάρχει πρόβλεψη για μεταφορικό μέσο.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τα γραφεία του συνδυασμού στις τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου μας και στα τηλέφωνα Γαργαλιάνοι: 6947320233, Φιλιατρά: 6947320227 και Κυπαρισσία: 6947320228.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.