Ιδρύονται ΙΕΚ και ΣΕΚ στην Τριφυλία

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και Δημόσια Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) ιδρύονται στα όρια του Δήμου Τριφυλίας με αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Παιδείας - Θρησκευμάτων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Έτσι, ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας που εκφράσθηκε με ομόθυμη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου και των εμπλεκόμενων φορέων, βρήκε τη λύση του.
Μέσα από τη λειτουργία του ΙΕΚ και ΣΕΚ οι νέοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να τύχουν της απαραίτητης επαγγελματικής κατάρτισης και στη συνέχεια να απορροφηθούν στην αγορά εργασίας.

Από το "Θάρρος"

1 σχόλιο:

  1. Παπαγαλάκια του κερατά έχετε καταντήσει.
    Τις μπουρδολογίες που γράφουν τις αναμασάτε κι εσείς. Τι νομίζετε οτι κάνετε; δημοσιογραφία; Απλώς συντηρείτε το σύστημα. Κρατήστε αυτή την υποτιθέμενη "είδηση", βάλτε το ρολόι να ξυπνήσετε σε πέντε(5) χρόνια και τότε.... ξαναδιαβάστε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.