ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ NOTA ΑΡΝΟΚΟΥΡΟΥ: "Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη"

Την παράσταση «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη» που αποτελείται από μια σύνθεση των τεσσάρων κωμωδιών «Ειρήνη», «Αχαρνής», «Πλούτος» και «Όρνιθες» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι επιλέξουν να βρεθούν αύριο Σάββατο στο θέατρο «Νότα Αρνόκουρου» στα Πλατάνια Τριφυλίας.
Μια παράσταση, χορηγία του Κώστα Αρνόκουρου, την οποία θα ερμηνεύσουν οι: Κ. Κλάδης, Κ. Σαραντοπούλου, Κ. Τζαφέρης και σκηνοθετεί ο Νίκος Δάφνης.
Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:00 ενώ μισή ώρα νωρίτερα, θα προηγηθεί "Βράβευση Μαθητών Β’βάθμιας Εκπαίδευσης" των Νομών Μεσσηνίας και Ηλείας.
Την ευθύνη οργάνωσης της εκδήλωσης έχει «ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Πλατανητών» σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Πλατανιών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.