Πρώτη νίκη για τον Α.Ο.Κ

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Ίλιε Μητρόφ
Με σκόρερ τους Μητρόφ και Παναγόπουλο η ομάδα του Μαντζούνη πήρε το τρίποντο μπροστά στο κοινό της.
Στο 20’ ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Κυπαρισσίας, ο Ίλιε Μητρόφ, κατάφερε και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Το 1-0 ήταν και το σκορ που έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανακτήσουν τις ελπίδες τους για κάτι καλό καθώς ο Καραγιάννης ισοφάρισε σε 1-1. Όμως, οι κυανόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον νεοαποκτηθέντα Παναγόπουλο κατάφεραν και πήραν κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ.
Οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι ξεπέρασαν το κακό ξεκίνημα της πρώτης αγωνιστικής και με καλή δουλειά κατά την διάρκεια της εβδομάδας προετοιμάστηκαν σωστά για το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους.
Περισσότερα για τον αγώνα σύντομα…

2 σχόλια:

  1. Ο προπονητής ποτέ δεν κρίνεται τόσο νωρίς.Ο ντιοπ είναι απαραιτητος μπροστά απ την Αμυνα και πολυτέλεια για το πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι κρίνονται... step by step... Ωστόσο, ακόμα νομίζω δεν έκρινε κανεις τον προπονητή... εκτός από τους κόυτσ της κερκίδας που δεν θα πάψουν ποτέ ρε φίλε..
    Περιμένοπυμε να δούμε αυτό που γράφουν εδώ ότι και η ομάδα θα βελτιώνεται σε κάθε ματσ...για να δουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.