Δύσκολο παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ αύριο.

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο για τον Α.Ο.Κ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Κυπαρισσίας τον Εθνικό Μελιγαλά.
Το μέτριο, αν όχι κακό ξεκίνημα της ομάδας στα Φιλιατρά, καθώς και η μετριότατη εικόνα της ομάδας δεν προϊδεάζουν για μεγάλα πράγματα τη φετινή χρονιά και ως γνωστόν, αν θέλει μια ομάδα να πετύχει υψηλούς στόχους θα πρέπει ή να «χτυπάει και να κερδίζει» όλα τα ντέρμπι, ώστε να έχει περιθώριο «απόσβεσης» απρόσμενων στραβοπατημάτων ή να «χτυπάει και να κερδίζει» όλα τα παιχνίδια, ώστε να μπορεί να μετριάσει τυχόν απώλειες στα ντέρμπι. Δυστυχώς συνδυασμός των δύο οδηγεί στην αποτυχία και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες της ομάδας.
Ο πάντα φιλόδοξος Εθνικός Μελιγαλά, που και αυτός ξεκίνησε με «λευκή ισοπαλία» στην έδρα του με τον Μεσσηνιακό (που επέστρεψε από την Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία), θέλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στους φίλους που θα τον ακολουθήσουν στην Κυπαρισσία.
Η πρόσφατη ιστορία λέει δύο νίκες της Κυπαρισσίας την περασμένη περίοδο καθώς και 2 νίκες του Εθνικού πριν δύο περιόδους, τότε που ο Εθνικός στέφθηκε πρωταθλητής και η Κυπαρισσία είχε τερματίσει δεύτερη.
Ο πάντα πιστός οπαδός Κυριάκος Πανόπουλος μέσα από την ανοιχτή ομάδα φίλων του Α.Ο.Κ στο facebook , προσπάθησε να περάσει το δικό του «μήνυμα αφύπνισης» προς τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Λυδιώτη γράφοντας:
"ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΡΧΗΓΕ...!!!! - Αγαπημένα μου ΑΟΚάκια, τα φερε έτσι η μοίρα που μόλις απο την 2η αγωνιστική, παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Τα φερε έτσι η μπάλα....ή μήπως να πω ότι τα φέραμε εμείς έτσι....που σε 48 ώρες παίζουμε τον Εθνικό Μελιγαλά, σ' ένα ματς δίχως αύριο...!!!
Η ομάδα δεν ικανοποιεί.....κουταμάρες λέω και πάω να το στρογγυλέψω......στα ίσια.....Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!! Ξέρω....ξέρω....ο Πάμισος δείχνει ανώτερος, ακόμη κι απο πέρυσι αλλά τίποτα δεν γίνεται να χαθεί απο το δεύτερο ματς....!!! Το ακούτε....;; Τίποτα δεν χάθηκε, αρκεί να κερδίσεις τον Εθνικό...!!! Αν όχι....πέταξε το πουλί και μην στρουθοκαμηλίζουμε.....
Για μένα ένας και μόνο είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας....ο Λυδιώτης...! Αρχηγέ, μ' ακούς....;;; Μόνο για πάρτη σου γράφω....να 'μαστε αρχηγέ μου πάλι στο ίδιο μονοπάτι.....στις τόσες χαρές που ζήσαμε μαζί....στις τόσες λύπες που κατάπιαμε. Ξύπνα τους αρχηγέ μου....!!! Πάρε μας και πάμε να ζήσουμε το όνειρο.....και τι έγινε αρχηγέ μου, αν αποδειχθεί απλώς ένα όνειρο.....;; Τα όνειρα αρχηγέ μου, κάποτε βγαίνουν αληθινά....!!!!"
Ελπίζουμε να το καταφέρει καθώς εξ αρχής ήταν πολύ λίγες οι φωνές που «δήλωσαν πίστη και υπομονή» στην νέα τεχνική ηγεσία και με ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν συνοδευτεί και με κακή εικόνα, θα «ξυπνήσει» όλους τους «προπονητές της εξέδρας» που θα βρουν πεδίο δράσης λαμπρό χωρίς μάλιστα να μπορεί κάποιος να τους αντιπαραθέσει επιχειρήματα.
Ο αγώνας ξεκινά αύριο στις 16:30 και θα τον διευθύνει ο κ. Κ. Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους  κ.κ. Γεωργαντά Χ. και Γιαννέτσο Ι.
Την εξέλιξη του αγώνα με τις σημαντικότερες στιγμές μπορείτε να τις παρακολουθείτe μέσα από την "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας" στο facebook από post που θα ανοιχτεί για τον αγώνα και θα ενημερώνεται από το taklin.gr

1 σχόλιο:

  1. Πέσατε όλοι με τα μούτρα πανω σε προπονητή και παίκτες! Κανεις δεν πήρε πρωτάθλημα από Σεπτέμβρη! Όλες οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό ακομα και η δικη μας ομάδα.... Οι παίκτες μας έχουν διαφορα προβλήματα π.χ. ο Παπαγεωργίου έπαιζε με θλάση στο στέρνο και είχε έρθει και από γαστρεντερίτιδα! Ενω ο Γαργαρωνης είχε χτυπήσει από το 10' στην ερανη. Ακομα οι κακές εμφανίσεις ειναι αποτέλεσμα της κερκίδας και "μερικών που έχουν παίξει ενενηνταλεπτα που κάθονται πανω" ο κόσμος φέτος δεν εχει αγκαλιάσει την ομάδα και καλό θα ήταν να φωνάξουμε όλοι μαζί σήμερα! ΠΑΜΕ ΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ 16:30 ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.