Έκθεση κεραμικών και ζωγραφικής στο «Εικαστικό Εργαστήρι» του Δήμου Τριφυλίας

Απόψε το βράδυ ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό το «Εικαστικό Εργαστήρι» του Δήμου Τριφυλίας σε μια έκθεση που θα φιλοξενήσει έργα ζωγραφικής και κεραμικής, που φιλοτέχνησαν παιδιά αλλά και ενήλικες.
Οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, του «Εικαστικού Εργαστηρίου» θα παρουσιάσουν τα έργα που δημιούργησαν υπό την καθοδήγηση του εικαστικού κ. Νίκου Ζαχαρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κεραμική χρησιμοποιήθηκε τεχνική, γνωστή από τον 6ο π.χ αιώνα, οι έγχρωμοι πηλοί (μπαντανάδες) ενώ την έκθεση θα συμπληρώνει η προβολή ταινίας κάνοντας μια αναδρομή
στην διαδρομή του «Εικαστικού Εργαστηρίου» από το 2008 μέχρι και σήμερα.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας στις 20:00.
Το «Εικαστικό Εργαστήρι» βρίσκεται επί της οδού Ν. Καλαντζάκου 3 στην Κυπαρισσία.
Το κοινό εκτός από την σημερινή μέρα, θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου και τις ώρες 17:00-21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.