Σειρά απαγορεύσεων στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών

Σειρά απαγορεύσεων στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών γνωστοποίησε η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, κατόπιν συνεννοήσεως με το εκεί Αστυνομικό Τμήμα. Ειδικότερα, απαγορεύεται:
-η επιβίβαση και η αποβίβαση εργατών σε αγροτικά κλειστά ή ανοικτά αυτοκίνητα
-η διέλευση των τρακτέρ
-η πώληση και η εν γένει εμπορία διαφόρων ειδών από πλανόδιους μικροπωλητές. «Η διαρκής και επισταμένη τήρηση των παραπάνω κανόνων γίνεται προκειμένου να αλλάξει η όψη της πλατείας και σταδιακά η εικόνα της πόλης.
Η εφαρμογή των παραπάνω κανόνων δεν εξαρτάται μόνο από το Δήμο και την Αστυνομία. Επαφίεται στους καταστηματάρχες, αλλά και στους απλούς πολίτες, να ελέγχουν και να υποδεικνύουν κάθε άσχημο ή παραβατικό. Η φιλική και διαρκής υπενθύμιση προς τους αλλοδαπούς εργάτες να είναι ευπρεπείς, να μην πίνουν αλκοόλ στα παγκάκια, και εν γένει να προσέχουν την καθαριότητα του χώρου, είναι υποχρέωση όλων μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

3 σχόλια:

  1. Χαχα.. ωραίο, θα απαγορεύσουν και την "συνεύρεση" με τα τετράποδα εκεί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΕΕΕ, ΦΟΥΛΗΔΕΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε τα χάλια σας πρώτα και μετά κρίνεται τους αλλους.
    Εριστικοί συνέχεια νούμερα ε νούμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.