Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Την Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, συγκροτήθηκαν σε σώμα με την ανάδειξη του νέου Προέδρου καθώς και την πλήρωση των υπολοίπων θέσεω ευθύνης του Δ.Σ. έτσι, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που καθυστερημένα μοιράστηκε στον τοπικό τύπο -λόγω τεχνικού προβλήματος όπως μας είπαν- το διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος : Ειρήνη Θεοδωροπούλου
Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Αβδάλας
Γενικός Γραμματέας : Δημήτρης Τερζής
Ειδικός Γραμματέας : Χρύσα Θεοδωροπούλου
Ταμίας : Παναγιώτης Καγιάφας
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων : Κάντυ Δρούλια
Υπεύθυνος Αγοράς : Δημήτρης Καρυτινός
Επίσης κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα ώστε ο Σύλλογος να μπορεί να είναι κοντά στα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα όλων των εμπόρων κι επαγγελματιών της Κυπαρισσίας. Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές, είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι της αγοράς ενδιαφέρονται για τα συλλογικά ζητήματα, αγαπούν την πόλη και νοιάζονται για την προοπτική της! Στις εκλογές, ο Σύλλογός μας ενισχύθηκε και δυνάμωσε!
Το καινούργιο Δ.Σ., αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τον εμπορικό κόσμο και όλους τους επαγγελματίες. Τα προβλήματα και στην Κυπαρισσία είναι πολλά. Τα βλέπουμε, τα ζούμε, τα βιώνουμε. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά ουσιαστική ενασχόληση για την αντιμετώπισή τους. Τα κλαδικά προβλήματα απαιτούν δράσεις σε κεντρικό επίπεδο. Ενότητα του εμπορικού κόσμου και όλων των επαγγελματιών όλων των κλάδων και τομέων, συνεργασία όλων με όλους τους φορείς και συλλόγους της πόλης, καινοτόμες δράσεις, συλλογικές παρεμβάσεις, δυναμικές διεκδικήσεις, για να δημιουργήσουμε κάτι, να πετύχουμε στόχους, να γίνουμε καλύτεροι και όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερη την Κυπαρισσία.
Επιθυμία και βούλησή μας είναι ο Εμπορικός Σύλλογος να είναι ανοιχτός και αποτελεσματικός, κύτταρο διαλόγου και προβληματισμού, σημείο αναφοράς και κέντρο ενημέρωσης.
Στόχος μας είναι η ενεργοποίηση όλων των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης καθώς και η ενεργός συμμετοχή όλων στον Εμπορικό Σύλλογο, με ιδέες, με γνώμες, με προτάσεις. Γι’ αυτό, ήδη ετοιμάζουμε τις υποδομές για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους επαγγελματίες, με τις δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο.
Έχουμε τη διάθεση και με αποφασιστικότητα θα δράσουμε συλλογικά για το καλύτερο!
Εμείς ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, καλή δύναμη, αφοσίωση και πίστη στο δύσκολο καθήκον που αναλαμβάνουν ώστε η αγορά της πόλης να τονωθεί και τα προβλήματα των επαγγελματιών να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Τα νέα πρόσωπα και το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων, αν μη τι άλλο, προεξοφλούν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος θα διέπεται από νέα νοοτροπία και φρέσκιες ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.