Παγκόσμια παρουσίαση της VW στην Costa Navarino

Όπως αναμενόταν και είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, ξεκίνησε η πρώτη παρουσίαση των νέων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας VW στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, ενώ πραγματοποιούνται δοκιμαστικές διαδρομές (test drive) από τους συνεργάτες της VW που συρρέουν κατά δεκάδες εκατοντάδες καθημερινά στην περιοχή προερχόμενοι από όλες τις γωνιές του πλανήτη, στις γύρω περιοχές όπως Γαργαλιάνοι, Μαραθούπολη κλπ.
Να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον είναι παγκόσμιο καθώς μιλάμε για την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των νέων μοντέλων της Γερμανικής εταιρείας προκειμένου να "τα γνωρίσουν" οι επίσημοι συνεργάτες τους , οι οποίοι φτάνουν στην περιοχή με προγραμματισμένες αλλά και πτήσεις τσάρτερ μέχρι την Καλαμάτα και ειδικά για τον σκοπό αυτό, ναυλωμένα λεωφορεία από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας στην περιοχή της Τριφυλίας.
Ακολουθεί το ρεπορτάz του φίλου Ηλία Γιαννόπουλου στο "ΘΑΡΡΟΣ" καθώς και πλήθος φωτογραφιών
Δοκιμαστικές διαδρομές, από χθες, μέχρι τη Μαραθόπολη
Ξεκίνησαν χθες οι δοκιμαστικές διαδρομές, μέχρι τη Μαραθόπολη, του νέου μοντέλου Passat της Volkswagen, στο πλαίσιο της παγκόσμια παρουσίασης στην Costa Navarino στην Τριφυλία! Το "Passat Experience" θα ολοκληρωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν, συνολικά, περισσότερα από 20.000 άτομα, στελέχη και εμπορικοί αντιπρόσωποι της VW σε όλο τον κόσμο, για το ντεμπούτο της 8ης γενιάς Passat!
Ένα από τα βασικά θέματα της εκδήλωσης αυτής - διάρκειας περίπου εννέα εβδομάδων - είναι τα νέα πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας που διαθέτει το επιτυχημένο μοντέλο. «Το Passat ήταν πάντα το σύμβολο της τεχνολογικής προόδου και τώρα, η όγδοη γενιά του μοντέλου, συγκεντρώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της εποχής μας, καθιστώντας το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Το συνέδριο θα αποκαλύψει στους συνεργάτες μας πόσο καινοτόμο και αποτελεσματικό είναι το καινούργιο αυτοκίνητό μας», σύμφωνα με τον κ. Xavier Chardon, επικεφαλής Marketing Επιβατικών Αυτοκινήτων Volkswagen.
Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Επίσης, έχουν την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετασχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό. Χθες ήταν η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών διαδρομών, που είναι δύο, με τερματικό για στάση στη Μαραθόπολη.
Η μία διαδρομή είναι από Costa Navarino – Τραγάνα – Μαραθόπολη και η άλλη από Costa Navarino – Χώρα – Αμπελόφυτο – Πύργος - Φλόκα – Γαργαλιάνοι – Μαραθόπολη. Η επιστροφή των αυτοκινήτων θα γίνεται αντίστροφα στις διαδρομές των γκρουπ. Στη Μαραθόπολη τα αυτοκίνητα σταθμεύουν στο δρόμο από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος μέχρι το Φάρο. Εκεί είναι στημένο και ένα πάνελ με το καινούργιο μοντέλο της VW.
Στο Φάρο, τα στελέχη και οι εμπορικοί αντιπρόσωποι, έχοντας οδηγήσει τα αυτοκίνητα, ανταλλάσουν απόψεις, χαλαρώνουν με καφέ και κέρασμα και ενημερώνουν τους συνεργάτες για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο. Στο χώρο εκείνο εκθέτουν τοπικά προϊόντα συνεταιρισμοί και επιχειρήσεις της Τριφυλίας.
Στη Μαραθόπολη βρέθηκε χθες, με συνεργάτες του, και ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελας, ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα (σ.σ. χθες) αρχίζει η μεγάλη εκδήλωση της VW στην περιοχή του Δήμου μας. Η περιοχή των Γαργαλιάνων και της Μαραθόπολης, αλλά και των άλλων χωριών, του Πύργου και της Φλόκας, έρχονται πλέον στο γίγνεσθαι του παγκόσμιου τουρισμού. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα, μιας και χιλιάδες μάτια, εκατομμύρια άνθρωποι, θα γνωρίσουν αυτή την περιοχή. Πιστεύω ότι οι συνέπειες αυτού του γεγονότος θα είναι πολλαπλάσιες, τις οποίες θα δούμε στο μέλλον. Ο Δήμος υποστήριξε αυτή τη δραστηριότητα, έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή παρουσία τόσο της περιοχής όσο και γενικότερα του Δήμου. Και τώρα και εις το μέλλον, οποιαδήποτε ενέργεια έχει να κάνει με την προβολή της Τριφυλίας θα είναι πρωτεύουσας και σημαντικής επιλογής μας, ώστε να ξεφύγουμε απ’ την καθημερινότητα, να μπούμε πάλι δυναμικά και να δημιουργήσουμε, να φύγουμε απ’ την Τριφυλία που έφευγε και να δημιουργήσουμε την Τριφυλία που έρχεται!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Ακολουθούν φωτογραφίες από την δημοσίευση του Ηλία Γιαννόπουλου












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.