Α.Ο.Κ: Καλή εμφάνιση και διπλό στην Καλαμάτα

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Γήπεδο Δημ. ΚΤΕΛ «Γιώργος Λουκαρέας» ώστε να είναι στο πλευρό της ομάδας μας στην Καλαμάτα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Α.Ο.Κ
Οι κυανόλευκοι, με μια πολύ καλή και σοβαρή εμφάνιση κατάφεραν και έφυγαν με τους τρείς βαθμούς από την Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί νίκη τους και την πρώτη εκτός έδρας, «κόβοντας» και την φόρα που είχε πάρει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με τις δύο σερί νίκες του στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές του Ματζούνη μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά διαβασμένοι και με ένα σοβαρό και σίγουρο παιχνίδι επέβαλαν τον ρυθμό τους, ενώ φαίνεται πως παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκουν ρυθμό και αποκτούν σταθερά, αυξανόμενη απόδοση.
Η «επιβράβευση» ήρθε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 26’ με σκόρερ τον Παπαγεωργίου ο Α.Ο.Κ πήρε κεφάλι στο σκορ με 0-1 και κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Το γκολ προήλθε από μια στημένη φάση καθώς ο Μαργαρώνης (που μετέπειτα αντικαταστάθηκε) εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά "έγραψε" το 0-1.
Ο Α.Ο.Κ τείνει να δημιουργήσει «θετική προϊστορία» στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακού καθώς τα τελευταία 4 χρόνια η ομάδα της Κυπαρισσίας έχει φύγει 3 φορές με το «τρίποντο» από την Καλαμάτα και συγκεκριμένα: 0-2 την περίοδο 2011-12, 1-3 την περίοδο 2012-13 και 0-1 φέτος. Μοναδική απώλεια, την περίοδο 2013-14 (πέρυσι) και μάλιστα με ένα γκολ κοντά στο 90’.
Για σήμερα να αναφέρουμε ότι ο τραυματισμός του Μαργαρώνη δεν ήταν κάτι το σοβαρό και η αντικατάστασή του περιείχε το στοιχείο της πρόληψης αλλά και της αλλαγής πλάνων του προπονητή της ομάδας.
Με την σημερινή του νίκη ο Α.Ο.Κ πέρασε στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς εκμεταλλευόμενος τις ισοπαλίες του Απόλλωνα Καλαμάτας και του Α.Ο Σπερχογείας οι οποίοι αμφότεροι έμειναν στο 1-1, στην Πύλο με τον σκληροτράχηλο στην έδρα του Τσικλητήρα αλλά και εντός έδρας με τον Α.Ο Διαβολιτσίου αντίστοιχα. Επίσης, άφησε όπως είπαμε και στην αρχή, πίσω του τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στους 6 με δύο νίκες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο Α.Ο.Κ αγωνίστηκε με τους: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσή, Γαργαρώνη, Ντιόπ, Γιαννόπουλο, Λυδιώτη, Καρατζούλια, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλο, Μαργαρώνη (70’ Κωσταντόπουλο)και Μητρόφ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπλάνας Γ. με βοηθούς τους κυρίους Καστανά Χ. και Κυαριακόπουλο Χ.
Μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.