Ημερίδα του Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Ανακύκλωση - Διαχείριση Απορριμμάτων»

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες απευθύνει ο Δήμαρχος Τριφυλίας κύριος Παναγιώτης Κατσίβελας, σε μια ημερίδα με θέμα τι άλλο; την «Ανακύκλωση - Διαχείριση Απορριμμάτων».
Όλοι οι ενεργοί πολίτες καλούνται να παραβρεθούν στην ημερίδα αυτοί καθώς τα απορρίμματα και η διαχείρισή τους είναι ένα φλέγον πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει όχι μόνο ο δήμος μας αλλά οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι η χώρα μας το προσεχές διάστημα θα κληθεί να πληρώσει κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σαν πρόστιμο για την ΜΗ διακοπή λειτουργίας των παράνομων χωματερών, πρόστιμα που επιδίκασε το ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε βάρος της χώρας μας και αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ προβλέπεται και η παρακράτηση κοινοτικών κονδυλίων για τον ίδιο λόγο.
Η συμμετοχή λοιπόν ΟΛΩΝ στην αυριανή ημερίδα ώστε να βρεθεί μια όσο το δυνατόν, κοινώς αποδεκτή λύση, κρίνεται εξόχως απαραίτητη.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.