Α.Ο.Κ: "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ...!!"

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου
Ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για τον Α.Ο.Κ σήμερα και για τον αγώνα του με την Σπερχογεία.
Δεν είχα πληροφόρηση όμως και είπα να ρίξω μια ματιά στην «Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας» καθώς σκέφτηκα: «Κάτι θα έχει γράψει ο Κυριάκος». Τελικά, αποφάσισα να μην γράψω, αρκεί να μεταφέρω εδώ τα γραφόμενα του φίλου Κυριάκου.
Νομίζω θα καταλάβουμε πολλά για το τι έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας.
Από εκεί "έκλεψα" και τον τίτλο του άρθρου...
"Καλησπέρα ΑΟΚάκια μου.....είναι τόσο πολλά αυτά έχω να σας αφηγηθώ για το σημερινό παιχνίδι, που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Καθήστε αναπαυτικά....πάρτε ανάσα γιατί έχω να γράψω πολλά....και θα το παλέψω ...!
Πρώτα απ' όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στους "ταύρους" του Α.Ο Σπερχογείας γιατί απέδειξαν πως είναι μια καθαρή και αξιόμαχη ομάδα ασχέτως αν υποκλίθηκαν στο κούνημα του μπλε πανιού. Η αξία κι η μαχητικότητα του ταύρου δίνει πάντα δόξα στον μαντατόρ...!
Ο ΑΟΚ ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατά και πέτυχε γκολ μόλις στο 8' μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα που έκανε ο Παναγόπουλος και με τον Παπαγεωργίου να μπαίνει σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα. Κι εκεί που μέχρι το 25' ο ΑΟΚ έκανε ευκαιρίες και όλοι μας πιστέψαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, η ομάδα άρχισε να παραχωρεί χώρο.
Όχι ότι έκανε τίποτα σπουδαίο η Σπερχογεία αλλά είχε μια πολύ καλή φάση στο 40'.
Στο ημίχρονο όλοι είπαμε...."Έλα μωρέ, θα τους καθαρίσουμε στο 2ο άνετα". Έλα μου όμως που στο 2ο ημίχρονο εμφανιστήκαμε ή μάλλον δεν εμφανιστήκαμε ποτέ...!
Δεν ξέρω τι να σας πω ρε ΑΟΚάκια......μια ανεξήγητη κούραση μας βγήκε ενώ μέχρι τώρα πάντα το καλό ημίχρονο του ΑΟΚ ήταν το 2ο. Δεν τράβηξε κανένα απο τα ατού του ΑΟΚ με αποτέλεσμα όσοι είμασταν στην κερκίδα να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.
Παρότι χάσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, το οριζόντιο δοκάρι που είχε η Σπερχογεία γύρω στο 82' κυριολεκτικά κόντεψε να μας πεθάνει.
Και κάπου εκεί ήρθε η ώρα του γαμπρού.....!!!
Ναι....ναι....για τον διαιτητή Μπλάνα μιλάω.....για τον γαμπρο του αξιότιμου προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας που ο πεθερούλης του έχει κανονίσει κάθε αγωνιστική να σφυράει ΔΥΟ παιχνίδια.
Δηλαδή 200 ευρώ την μία και άλλα 200 την άλλη...σύνολο 400 σε ένα σαββατοκύριακο....Όσα παίρνει ένας εργάτης για 15 μέρες δουλειάς....!!
Σε μιά ανύποπτη φάση στο 85' κι ενώ έχει την μπάλα ο ΑΟΚ μας απέβαλε τον Γαργαρώνη με δύο συνεχόμενες κίτρινες .....για διαμαρτυρία....!!!! Και αντί ο αφιλότιμος να ντραπεί μπροστά στα μπινελίκια που άκουγε από την κερκίδα, συνέχιζε να βάζει την Σπερχογεία στην περιοχή μας με ανύπαρκτα φάουλ...!! Νόμιζε ότι επειδή μας σφύριξε τα δύο πέναλτυ στους Γαργαλιάνους, θα τον χαρίζαμε.....αμμμμ δε....!!!
Το αποτέλεσμα ήταν εμείς να μην έχουμε τον Γαργαρώνη στο δύσκολο επόμενο εκτός έδρας με την Κορώνη κι εκείνος να συνεχίσει το πεθεροάρεστο έργο του αύριο που θα σφυρίξει το Πάμισος-Τσικλητήρας Πύλου.
Αν η διοίκηση του ΑΟΚ δεν ψαχτεί ώστε να σταματήσει τα ΔΙΠΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ του Μπλάνα, θα το κάνουν τα μέλη της Ανοιχτής Ομάδας επιφυλασόμμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματος μας ως πολίτες και φίλαθλοι...!!
Όσο για τις μεταξύ μας αντεκλίσεις που ακολούθησαν το ανοσιούργημα του Μπλάνα......ΑΟΚ είμαστε όλοι και τα βρίσκουμε .....γιατί είμαστε όλοι μια παρέα, μια πόλη, μια ομάδα....!!!"

Του Κυριάκου Πανόπουλου από την "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας"

Ο Α.Ο.Κ, μετά από αυτή τη νίκη παραμένει σταθερά ΜΟΝΟΣ δεύτερος με 4 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο Απόλλωνα και απόσταση 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πάμισσο, μετά και την ολοκλήρωση των δικών τους αγώνων με Ολυμπιακό Καλαμάτας και Τσικλητήρα Πύλου αντίστοιχα, τους οποίους αμφότεροι κέρδισαν στις έδρες τους.
Για την ομάδα του Ματζούνη αγωνίστηκαν οι:Ντουγέρογλου, Γιαννόπουλος 76', Ανδρουτσής, Μητρόφ, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Λυδιώτης, Καρατζούλιας, Παπαγεωργίου, Ζαφείρης 46', Παναγόπουλος Φ.
Αλλαγές: Κωνσταντόπουλος 46', Παναγόπουλος Γ. 76'
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπλάνας Γ με βοηθούς τους κυρίους Λάμια Σ και Γιαννέτσο Ι.
Η Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Για την ορθή κατανόηση της βαθμολογίας να αναφέρουμε ότι:
Το σωματείο Τσικλητήρας Πύλου έχει +2 βαθμούς και
Το σωματείο Απόλλων Καλαμάτας έχει -1 βαθμό.
Αφορά τον μεταξύ τους ισόπαλο αγώνα που κατακυρώθηκε υπέρ του γηπεδούχου Τσικλητήρα με την 9/10-10-2014 απόφαση της Π.Ε, μετά από την  υπέρ του επιδίκαση της ένστασης που υπέβαλλε στην Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΣΜ




 Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου, από την "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.