Α.Ο.Κ: «Καθάρισε» και τον Μεσσηνιακό

Ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα, Ίλιε Μητρόφ
Σε ένα παιχνίδι που ο Α.Ο.Κ είχε την ευκαιρία να ανοίξει αρκετές φορές το σκορ, χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο απέναντι στον έμπειρο και δυνατό Μεσσηνιακό.
Ο Ίλιε Μητρόφ ήταν και ο «λυτρωτής» τόσο για τον Ματζούνη και τους ποδοσφαιριστές του, όσο και για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας.
Με τους 3 βαθμούς σήμερα η ομάδα της Κυπαρισσίας παρέμεινε μόνη δεύτερη με 4 βαθμούς απόσταση από τον αήττητο Πάμισσο, ενώ σε συνδυασμό με την ήττα του 3ου Απόλλωνα Καλαμάτας από τον Τέλο Άγρα στο «Γ. Λουκαρέας», άνοιξε την διαφορά στους 10.
Ο Α.Ο.Κ σήμερα αγωνίστηκε με τους: Ντουγέρογλου, Παναγόπουλο Γ., Γιαννόπουλο, Μητρόφ, Γαργαρώνη, Λυδιώτη, Ντιόπ, Καρατζούλια, Παναγόπουλο Φ (93’). Παπαγεωργίου Χ., Ανδρουτσή
Αλλαγές: Κωνσταντόπουλος (93’)
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ψηλοπαναγιώτης Κ. με βοηθούς την κα. Αθανασοπούλου Σ. και τον κο Γεωργαντά Χ.
Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Για την ορθή κατανόηση της βαθμολογίας να αναφέρουμε ότι: Το σωματείο Τσικλητήρας Πύλου έχει +2 βαθμούς και Το σωματείο Απόλλων Καλαμάτας έχει -1 βαθμό. Αφορά τον μεταξύ τους ισόπαλο αγώνα που κατακυρώθηκε υπέρ του γηπεδούχου Τσικλητήρα με την 9/10-10-2014 απόφαση της Π.Ε, μετά από την υπέρ του επιδίκαση της ένστασης που υπέβαλλε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ
Φωτογραφίες του αγώνα από την «Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.