Μπλάνας: «Persona non grata» για το φίλαθλο κοινό στην Κυπαρισσία, «βράζουν» και στους Γαργαλιάνους

Τουλάχιστον ως ανεπιθύμητη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσία του κυρίου Μπλάνα στην πόλη της Κυπαρισσίας και πολύ περισσότερο στο Δημοτικό Γήπεδο, έδρα της τοπικής ομάδας του Α.Ο.Κ.
Σε ανακοίνωση που ανάρτησαν οι οπαδοί το Α.Ο. Κυπαρισσίας, στην «Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας» στο Facebook δηλώνουν ότι «Ο άνθρωπος αυτός πλέον, είναι επικίνδυνος και πρέπει να καταδειχτεί ως ανεπιθύμητος για να σφυρίξει τον ΑΟΚ στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος», ενώ καλούν την διοίκηση να ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τα παιχνίδια της Ομάδας.
Θυμίζουν την περσινή περίοδο και την συμπεριφορά του διαιτητή Νικολόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και το αίτημα της διοίκησης για εξαίρεση του διαιτητή και προτρέπουν τον πρόεδρο της ομάδας κ. Φωτεινό να πράξει τα δέοντα και φέτος με τον κ. Μπλάνα.
Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση του Α.Ο.Κ ή αργά αντανακλαστικά έχει όταν η ομάδα αδικείται ή δεν έχει καθόλου αντανακλαστικά!!!
Δεν είναι κακό να παραδειγματιστούν από την διοίκηση του Τέλου Άγρα που παρότι πέρασε νικηφόρα από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και μάλιστα με το «άνετο» 1-3, εντούτοις εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του κ. Μπλάνα και ζητά και την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια της ομάδας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των φιλάθλων – μελών της «Ανοιχτής Ομάδας Φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας» στο Facebook:
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ
Αγαπητέ πρόεδρε Γιώργο Φωτεινέ και λοιποί φίλοι του Δ.Σ.
Πέρυσι τέτοια εποχή, ένας διαιτητής ονόματι Νικολόπουλος, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, μας άφησε με 8 παίχτες, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε με 1-0. Την αμέσως επόμενη μέρα, πολύ ορθώς, ζητήσατε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΑΟΚ, όπως και έγινε.
Χθες, διαβολική σύμπτωση (;), πάλι σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένας άλλος διαιτητής, ο Μπλάνας, σφύριξε σε βάρος του ΑΟΚ, δύο πέναλτι. Ακόμα και τα καλαματιανά ΜΜΕ, έγραψαν ότι το πρώτο πέναλτι ήταν τραβηγμένο και το δεύτερο ανύπαρκτο...! Και βέβαια όλοι ήμασταν μπροστά όταν στο ματς με την Σπερχογεία, ο ίδιος διαιτητής απέβαλε επιδεικτικά τον Γαργαρώνη με δύο συνεχόμενες κίτρινες για διαμαρτυρία.
Για να προλάβουμε δε τον όποιον αντίλογο σχετικά με το ματς στους Γαργαλιάνους, να πούμε ότι πριν σφυρίξει δύο πέναλτι υπέρ του ΑΟΚ (το δεύτερο με υπόδειξη του βοηθού του), είχε ήδη δώσει πέναλτι στους Γαργαλιάνους και είχε ανεχτεί το σκληρό παιχνίδι τους. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η στάση του είναι καθοδηγείται από κάποια συμφέροντα, είναι προϊόν εμπάθειας ή απλώς την επιβάλει ένας ιδιόρρυθμος κομπλεξισμός.
Το σίγουρο είναι πως δεν έχει δικαίωμα να παίζει με το φιλότιμο των χρηματοδοτών, την αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών και τα νεύρα των οπαδών της ομάδας μας. Ο άνθρωπος αυτός πλέον, είναι επικίνδυνος και πρέπει να καταδειχτεί ως ανεπιθύμητος για να σφυρίξει τον ΑΟΚ στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αν ο ΑΟΚ δεν ζητήσει άμεσα την εξαίρεση του, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ΘΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ...!!!! Ευχόμαστε να μην μας φέρετε στο σημείο να πούμε...."σας τα λέγαμε".
Όσο για το ενδεχόμενο να στενοχωρηθεί ο πεθερούλης του, αυτό μην σας νοιάζει. Είναι η ώρα να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ΑΟΚ είναι η ομάδα των πατεράδων μας, η δική μας και των παιδιών μας. Είναι η ώρα να καταλάβουν ότι ο ΑΟΚ υπήρχε πριν από αυτούς και θα υπάρχει για πολύ μετά. Είναι η ώρα να καταλάβουν ότι ο ΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν γι’ αυτό και δεν χαρίζεται και σε κανέναν....!!!
ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.....

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.