Μεγάλο Χ για τον Α.Ο.Κ στη Μεσσήνη.

Όταν απέναντι στην ομάδα που έχει πετύχει σχεδόν τα διπλά από εσένα γκολ στο πρωτάθλημα, αντιπαραβάλεις την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας τότε τι έχουμε;
Ένα μεγάλο Χ.
Μόνο που αυτό το Χ είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κυπαρισσίας.
Με τον βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασε» σήμερα από το «Νησί» ο Ματζούνης και οι ποδοσφαιριστές του γεμίζοντας ικανοποίηση τους δεκάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα δίπλα στους κυανόλευκους.
Παρότι λέγαμε ότι η ομάδα «στήνεται» μονίμως αμυντικά, σήμερα ίσως ήταν η ενδεικνυόμενη συνταγή απέναντι στο «πολυβόλο» του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Πάμισσος. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο «μαέστρος» της ορχήστρας ακούει στο όνομα Μπλάνας και μαζί του ποτέ δεν ξέρεις «τι ξημερώνει».
Σε ένα παιχνίδι που όλοι περίμεναν ώστε να «δούμε τι γίνεται στο μέλλον» όπως έλεγαν υπήρχε για την μπάλα μια στάση: «Η στάση Ντουγέρογλου». Ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ υπήρξε πραγματικός φύλακας για την εστία του και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να φύγει με «το χηνάρι» στο τσεπάκι. Η ομάδα αμύνθηκε υποδειγματικά και κατάφερε να αναχαιτίσει όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων οι οποίοι πίεσαν αρκετά.
Θα λέγαμε εφόσον θέλουμε να λεγόμαστε και αντικειμενικοί, ακόμα και αν αφορά τον Α.Ο.Κ, ότι ο Πάμισσος ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα αλλά όπως είπαμε σήμερα ο Α.Ο.Κ είχε την «στάση Ντουγέρογλου» για όλα. Μόνο σε μια περίπτωση δεν κατάφερε να σταματήσει την μπάλα αυτός αλλά είχε κάνει από την αρχή μια πετυχημένη συμφωνία με τα δοκάρια του.
Μάλιστα στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ο Α.Ο.Κ είχε και την ευκαιρία σε κάποιες φάσεις να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Στο τέλος (89’), οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεϊτάι με δεύτερη κίτρινη αλλά δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο για τον Α.Ο.Κ
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι παρότι στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας τους «φιλοδωρήσαμε» με 4 τέρματα με τον Παναγόπουλο να φωνάζει «βάλτε κι άλλα» όταν είδε τους ποδοσφαιριστές του να μένουν πίσω, δημιουργώντας ένταση με τον «πληγωμένο» πάγκο του Παμίσσου, στο Νησί φύγαμε ηττημένοι με 1-0 και μάλιστα με κάκιστη εμφάνιση.
Καλό αποτέλεσμα λοιπόν που κρατάει τον Α.Ο.Κ μόνο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή.
Ο κύριος Μπλάνας κατάφερε μετά το τελικό σφύριγμα να ασχολούνται όλοι με την επιτυχία του Α.Ο.Κ και όχι με τις αποφάσεις του, δείχνοντας σε όλους μας ότι αν θέλει μπορεί να αποφύγει « τα ανθρώπινα λάθη».
Δεκάδες φίλοι του Α.Ο.Κ βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας
Εξαίρεση ίσως αποτελεί η φάση που δεν έδειξε την απευθείας κόκκινη σε ποδοσφαιριστή της Μεσσήνης αλλά μικρό το κακό για τον Α.Ο.Κ.
Τώρα για το οφσάιντ που «έκοψε» δεν μπορούμε να χρεώσουμε τον διαιτητή καθώς απλώς σφύριξε την υπόδειξη του βοηθού του.
Ωστόσο είναι χαρακτηριστικό ότι με την λήξη του αγώνα υπήρξε αρκετή ένταση στις κερκίδες από την μεριά των οπαδών του Παμίσσου (λίγων είναι αλήθεια) οι οποίοι δεν δίστασαν να «ξηλώσουν» και να «στείλουν» καθίσματα στους οπαδούς του Α.Ο.Κ που βρέθηκαν στη Μεσσήνη αλλά και στους ποδοσφαιριστές. Προφανώς για να καθίσουν να ξεκουραστούν από τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν, εξού και τα μπουκάλια που ακολούθησαν στα κεφάλια τους ώστε να ξεδιψάσουν.
Για να σοβαρέψουμε όμως και το ρεπορτάζ θα πρέπει να σταθούμε στο ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Α.Ο.Κ βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών του Παμίσσου οι οποίοι δεν έμειναν σε φραστικές επιθέσεις (σύνηθες για το ποδόσφαιρο άλλωστε), βρέθηκαν να δέχονται βροχή αντικειμένων όπως είπαμε ενώ μερίδα των οπαδών των γηπεδούχων προσπάθησαν να προπηλακίσουν τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όσο και τον προπονητή μας.
Ένταση μετά τη λήξη του αγώνα
Για τον Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Ντουγέρογλου, Παναγόπουλος Γ., Γιαννόπουλος, Μητρόφ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης (90΄), Ντιόπ, Καρατζούλιας, Παναγόπουλος Φ., Παπαγεωργίου Χ., Ανδρουτσής.
Αλλαγές: Κωνσταντόπουλος (90’)
Διαιτητής του αγώνα όπως είπαμε ήταν ο κύριος Μπλάνας Γ. με βοηθούς τον κ Αδαμόπουλο Κ., και την κα Αθανασοπούλου Σ.
Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Για την ορθή κατανόηση της βαθμολογίας να αναφέρουμε ότι:
Το σωματείο Τσικλητήρας Πύλου έχει +2 βαθμούς και
Το σωματείο Απόλλων Καλαμάτας έχει -1 βαθμό.
Αφορά τον μεταξύ τους ισόπαλο αγώνα που κατακυρώθηκε υπέρ του γηπεδούχου Τσικλητήρα με την 9/10-10-2014 απόφαση της Π.Ε, μετά από την υπέρ του επιδίκαση της ένστασης που υπέβαλλε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ
Ευχαριστούμε τόσο τον Δημήτρη Αντωνόπουλο για την φωτογραφία που "ανέβασε" με τις στιγμές έντασης στην "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Α.Ο.Κ" απο όπου την πήραμε και εμείς όσο και τον Αλέξανδρο Λεκάντη και για την φωτογραφία από την κερκίδα των οπαδών μας, αλλά και για την βοήθεια στο ρεπορτάζ του αγώνα.

2 σχόλια:

  1. Εισαι πολυ μικρος για να κρινεις εσυ (αυτος που γραφει το κειμενο ) τον προηγουμενο προπονητη το παιδι ειναι αυτος που προσπαθησε περισσοτερο απο ολους για να φτιαξει μια ομαδα που θα επαιζε ποδοσφαιρο γιατι τοσα χρονια το ειχαμε ξεχασει.(κ χωρις μεγαλο μπατζετ κ με παιδια απο την Κυπαρισσια που δεν πληρονονται ολοι!!!!!!!)Για ρωτα τον σημερινο σου προεδρο ποσα βαθια θα βαλει το χερι στη τσεπη για να μας πεισει οτι μια καλη αμυνα θα παιξει κ καλη μπαλλα!!!!!!!!!!!!!!.Αγιος Ντουγερογλου κ μη χειροτερα κ πανηγυριζεις για μια ισοπαλια που δεν την αξιζες αλλα θα επρεπε να ντρεπεσαι γιατι δεν εισαι ουτε Κορωνη ουτε Ασπροχωμα .Εχεις βγει εξω απο το κυπελλο κ στο πρωταθλημα αγκομαχας για να κερδισεις.Μη ξεχνας οτι δημιουργια δικια του ειναι αυτη η ομαδα κ ας μην το παραδεχτεις λογω εμπαθειας (μαλλον για να προσπαθησεις να μας πεισεις οτι η αντικατασταση του ηταν ενδεδειγμενη).
    ΥΓ κ κατι τελευταιο οταν επαιζε η κυπαρισσια με το μεσσηνιακο που αποδεδειγμενα ηταν ομαδα β εθνικης σε κυπελλο κ πρωταθλημα δεν τον κερδισε παρα μονο σε ενα παιχνιδι απο τα 4 (1-0) Οταν επαιξες τελικο μετην ερανη που ηταν δ εθνικη ποιος επαιξε μπαλλαρα κλπ.αυτα για να θυμουνται οι παλιοι κ μαθαινουν οι νεοι......... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΓΝΟΜΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι χαβαλές ρεεεεεεε
      Τι κατάλαβες, ότι εκθειάζουν τον Ματζούνη πιο πάνω ρεεεεε...
      Για στάση Ντουέρογλου γράφουν κλπ και για τον "άγιο" που είχε η ομάδα...
      Άσχετε. μόνο τους τίτλους διαβάζεις...

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.