Τα πάνω – κάτω στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, ο Α.Ο.Κ αποσύρεται από το πρωτάθλημα.


γράφει για το Kyparissia-News.Blog
ο Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος
Μια αιφνίδια, περίεργη και εξόχως ντροπιαστική απόφαση έλαβε η Διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Την ώρα που όλοι περίμεναν έστω έναν βαθμό την επόμενη αγωνιστική με το Δώριο, ώστε η τελευταία αγωνιστική στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας απέναντι στο μεγάλο ανταγωνιστή και συν διεκδικητή Πάμισσο Μεσσήνης να μετατραπεί σε «πάρτι» τίτλου, οι διοικούντες αποφάσισαν να αποσύρουν την ομάδα από το πρωτάθλημα και ως εκ’ τούτου και από όποια διεκδίκηση για τίτλο και άνοδο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε τόσο με τον πρόεδρο όσο και με άλλα μέλη της Διοίκησης του συλλόγου που χρηματοδοτούν την ομάδα ανελλιπώς, η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές.
Ο λόγος; Η έλλειψη διάθεσης από την Διοίκηση να χρηματοδοτήσει τις απαιτήσεις που προκύπτουν σε ενδεχόμενη άνοδο ή ακόμα και στα μπαράζ στα οποία θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα, αν κόψει (που μέχρι σήμερα όλοι αυτό ευχόμασταν και πιστεύαμε)πρώτη το νήμα στην κούρσα του τίτλου της Α’ τοπικής Κατηγορίας.
Ο Αλέξης Μαντζούνης από πληροφορίες μας, μάθαμε ότι εκτός από έκπληκτος είναι και έξαλλος, καθώς βλέπει η δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς και ο προγραμματισμός που ήδη είχε ξεκινήσει για τα μπαράζ όπως και για κάθε ενδεχόμενο (άνοδο ή όχι), να πέτονται στον κάλαθο των αχρήστων ενώ αύριο στην προπόνηση θα ενημερώσει και τους ποδοσφαιριστές του.
Το θέμα είναι τεράστιο καθώς η Ε.Π.Σ.Μ προφανώς και θα «μοιράσει» ποινές εξετάζοντας την στάση του Α.Ο.Κ με ότι αυτό συνεπάγεται για το τοπικό ποδόσφαιρο και για την πόλη μας συγκεκριμένα. Η δε ομάδα μας είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα γνωρίσει την χλεύη φίλων και πάνω απ’ όλα αντιπάλων.
Τέλος, παρότι η σκέψη των Διοικούντων ήταν η ομάδα να «φύγει» μετά το τέλος του πρωταθλήματος, τελικά η απόφαση είναι οι διαδικασίες να «τρέξουν» άμεσα ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις τόσο των αθλητών όσο και του κόσμου. Φανταστείτε τι θα γίνει αν η ομάδα περάσει στα μπαράζ και εξασφαλίσει την άνοδο και μετά από αυτή την επιτυχία, αποσυρθεί από το νέο πρωτάθλημα.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εκμεταλλευόμενοι την προσωπική επαφή και φιλία με πολλά μέλη της Διοίκησης (πλέον δεν θα πρέπει να νιώθουμε και περήφανοι γι’ αυτό), για ότι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους με συνεχείς αναρτήσεις.
*Κλείνοντας με αφορμή τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς και την πιθανή αδυναμία των κ.κ Φλάρη και Σ. Μπακούρου να δεχθούν τα έκτακτα περιστατικά (δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλοι ιατροί ανάλογης ειδικότητας στην πόλη), θέλουμε από καρδιάς να σας ευχηθούμε:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!
*Η τελευταία παράγραφος μπήκε τελικά εξ αρχής, μετά από πολύ σκέψη!!!

5 σχόλια:

  1. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε μεγάλε αυτοί γράφουν... εσύ δεν ξέρεις να διαβάσεις;;;;;;

      Διαγραφή
  2. την ομάδα του χρόνου την παίρνει ο νταβαρης με προπονητή τον Αντωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω κ ευχομαι να ειναι πρωταπριλιατικο αστειο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκεί να ολοκληρώσετε την ανάγνωση του άρθρου και θα δείτε ότι με σαφή τρόπο το ερώτημα απαντάται.
      Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.