Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένος το πρωί της Κυριακής στη Μαραθούπολη από δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες κατάφεραν να του αρπάξουν από το πουκάμισό του 5.400 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος βρισκόταν έξω από το σπίτι του, λίγο έξω από τη Μαραθούπολη, όταν τον πλησίασαν δύο νεαρές κοπέλες προσποιούμενες ότι πωλούσαν χαρτικά και σφουγγάρια.
Η μία από αυτές ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, όπου την συνόδευσε η σύζυγος του ηλικιωμένου και η δεύτερη έμεινε έξω από το σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, η οποία άρχισε να τον χαϊδεύει και να του τάζει ερωτικές περιπτύξεις.
Κάπου εκεί κατάφερε να του αρπάξει και τα χρήματα που είχε στο πουκάμισο που φορούσε χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί, ενώ και ο γιος του που ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση και ασχολείτο με αγροτικές εργασίες δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Με το που βγήκε η πρώτη γυναίκα από το σπίτι έφυγαν και οι δύο «σαν κυρίες» και σύμφωνα με μαρτυρίες που υπάρχουν επιβιβάστηκαν σε ένα τζιπάκι που τις περίμενε στον κεντρικό δρόμο.
Λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.