Δικαστήριο στον ενοικιαστή του Τουριστικού Περιπτέρου για οφειλές και έξωση από το Δήμο Τριφυλίας

Δικαστήριο για απαίτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 367.000 ευρώ (μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014) και έξωση στον ενοικιαστή του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας, που είναι ιδιοκτησίας του Δήμου, κάνει ο Δήμος Τριφυλίας, όπως είπε την προηγουμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η πρόεδρός της και αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μαρία Πανουσιοπούλου.
Η κα Πανουσιοπούλου ανέφερε πως σε συνεργασία με τη δικηγόρο στην οποία ο Δήμος είχε αναθέσει την υπόθεση, κάνουν εξώδικη καταγγελία, όχληση, πρόσκληση λόγω του ότι έχει παρέλθει η 12ετία. Σημείωσε, δε, πως η έναρξη της μίσθωσης έγινε την 1η Μαρτίου 2003, συμπληρώνοντας πως έχουν γίνει 4 σχετικές κοινοποιήσεις για τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος για απαίτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών και έξωση.
Η ίδια γνωστοποίησε πως οι οφειλές είναι 117.000 περίπου για τον αρχικό ενοικιαστή και 250.000 ευρώ (μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014) περίπου για ΕΠΕ στη συνέχεια.
«Πώς επιτρέψατε αλλαγή επωνυμίας;», ρώτησε ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ., Σαράντος Κουκούμης, και συνεχίζοντας ρώτησε μήπως ζητήσουν (σ.σ. οι ενοικιαστές) να εξαντλήσουν τη 12ετία από την αλλαγή της επωνυμίας.
«Έγινε τροποποίηση», είπε η κα Πανουσιοπούλου και πρόσθεσε ότι αυτό έγινε από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, προσθέτοντας πως σε επικοινωνία που είχαν με τους ενοικιαστές, είπαν πως είναι στην Αθήνα και σε δέκα μέρες θα κατέβουν να παραδώσουν.
«Το Δικαστήριο», είπε η κα Πανουσιοπούλου, «είναι για απαίτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών και έξωση...».

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

2 σχόλια:

  1. η Κυπαρισσία καλώς η κακώς έχει εδω και 35 χρόνια δημαρχους απο τον χώρο της ΝΔ, με εξαιρεση 1 τετραετία. Η Κ. Πανουσιοπούλου, μετείχε σε αρκετές απο τις προηγούμενες διοικήσεις .....τελικά μάλλον φταεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το τουριστικό και για το χαλάζι....τα τραπέζια που έκαναν εκεί και τα οποία δεν πλήρωναν τα θυμάται κανένας...ο Κόλλιας ήταν επιλογή Σαμαρά, θεωρήθηκε καλύτερος ν μάλλον ποιο ευκολα κατευθυνόμενος ακόμα και απο τον Τάκη τον Τσίγγανο, τώρα ο Κ. Κατσίβελας τι ψάχνει? γιατί δεν ζητάει απο τον κ. Κόλλια εξηγήσεις...τι παράνοια είναι αυτή στην Ελλάδα, οι προηγούμενοι δεν ευθύνονται για τίποτα....αυτά αντε και κάλα τραπεζόματα με τον νέο ιδιοκτήτη...Παπαδόπουλος που σας χρειάζετε λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κρεμάλα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τραπέζια που γίνονταν εκεί συμψηφίζονταν με τα χρέη ρε μεγάλε... Αν πήγαιναν αλλού θα λέγαμε πετάνε λεφτά...
      Με εξαίρεση αυτά που λές περι ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να πας να κοιταχτείς γιατί δεν γράφεται κάπου αυτό, δεν έχεις και άδικο στα υπόλοιπα...

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.