Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι του Περιστερίου. Ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά

Μετά και το πέρας της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία της ΕΛ.ΑΣ παρουσία, παραγόντων των δύο ομάδων, εκπροσώπων του γηπέδου, παρατηρητών, ΕΠΟ αλλά και της ΕΠΣ Αθηνών, , ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά που διέπουν την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του Α.Ο Κυπαρισσίας και της Α. Ε Σπάρτης.
Σε ότι αφορά τις θέσεις που θα καταλάβουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων αποφασίστηκε οι φίλαθλοι της ομάδας μας να καταλάβουν την κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από την κερκίδα των επισήμων, σε όλο το μήκος της, ενώ θα έχουν και 500 εισιτήρια για την μεταλλική κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα.
Έχοντας σαν κέντρο αναφοράς την κερκίδα των επισήμων και κοιτάζοντας προς τον αγωνιστικό χώρο , μιλάμε για όλη την απέναντι κερκίδα και την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το αριστερά τέρμα.
Οι τυπικά, φιλοξενούμενοι θα καθίσουν στην πλευρά των επισήμων καταλαμβάνοντας τις κερκίδες δεξιά από τις θέσεις των επισήμων συνεχίζοντας μέχρι και το μισό πέταλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν δοθεί στις Διοικήσεις των ομάδων από 30 προσκλήσεις, από 30 προσκλήσεις έχουν δοθεί στις ΕΠΣ Μεσσηνίας και Λακωνίας και από 40 σε ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΟ και θα διατεθούν αποκλειστικά από αυτές.
Οι τιμή των εισιτηρίων θα είναι 5€ για όλες τις θύρες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα εισιτήρια δεν θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Η ΕΠΣ Αθηνών καλεί τις Διοικήσεις τον ομάδων να πάρουν όλα τα εισιτήρια που επιθυμούν και να τα διαθέσουν αυτές στον κόσμο τους. Από την Διοίκηση του Α.Ο.Κ μάθαμε ότι ακόμα και έξω από το γήπεδο, στην πλευρά που θα κινούνται οι φίλαθλοι της ομάδας, θα υπάρχουν παράγοντες της ομάδας που θα προμηθεύουν το «μαγικό χαρτάκι» σε όποιον επιθυμεί, είτε έρχεται από την Κυπαρισσία και δεν κατάφερε να το προμηθευτεί από την πόλη μας, είτε έρχεται από άλλη περιοχή ή ακόμα και για τους κατοίκους της πρωτεύουσας που θα θελήσουν ν να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης μας. Ωστόσο καλό θα είναι, όποιος μπορέσει να το προμηθευτεί πριν μεταβεί στο γήπεδο.
Τέλος, αυστηρή προειδοποίηση απεύθυνε η Ελληνική Αστυνομία στις Διοικήσεις και των δύο ομάδων για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Σημείωσαν ότι στις θύρες θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για κροτίδες και καπνογόνα ενώ οι παραβάτες απειλούνται ακόμα και με την διαδικασία του αυτοφώρου.
Τέλος, μετά και την παραίνεση των παραγόντων του γηπέδου, επισημάνθηκε στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι το κόστος από πιθανές φθορές που θα προκληθούν στους χώρους του γηπέδου από τους φιλάθλους τους, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά αυτές.
Ως εκ τούτου, η Διοίκηση του Α.Ο.Κ, έχοντας έναν παραπάνω λόγο, απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον σημαντικότερο αγώνα της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια.

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.