Γιορτή στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών με πάρτι όπου τα παιδιά διασκέδασαν με πολλή μουσική και χορό.
Ένα σχολείο που μπορεί όλοι να το έχουν αγκαλιάσει, από το οποίο όμως δεν λείπουν και τα προβλήματα τα οποία αν και μπορούν να λυθούν με απλές παρεμβάσεις, αυτές δεν έχουν γίνει κυρίως από την πλευρά του δήμου.
Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά για τα προβλήματα αυτά από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γρηγορία Μιχαλακοπούλου, η οποία στο χαιρετισμό της αφού ευχαρίστησε όλους και κυρίως τις δασκάλες του σχολείου, έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς με τις δράσεις που έγιναν και αναφέρθηκε στο παράπονό τους προς το δήμο για το θέμα της τοποθέτησης πινακίδων που να δείχνουν πού είναι το σχολείο. "Είναι τουλάχιστον απρέπεια να μην γνωρίζει ο κόσμος πώς να κατευθυνθεί σε αυτό. Επιτέλους κάντε κάτι" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίσης τόνισε πως τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο υπάρχει άφθονο υλικό, το οποίο στάλθηκε από το υπουργείο στο σχολείο, μετά από επίπονη προσπάθεια των εκπαιδευτικών. Το υλικό αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα καθώς τα παιδιά έχουν ανάγκη από ειδικούς θεραπευτές, όπως γυμναστή, εργοθεραπευτή, φυσικοθεραπευτή, λογοθεραπευτή και νοσηλευτή που κρίνεται απαραίτητος.
Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η διευθύντρια του σχολείου Γεωργία Αλεξανδροπούλου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μιας και φτάσαμε στο τέλος του διδακτικού έτους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Οπως θα παρατηρήσατε στο ένα κομμάτι του προαυλίου μας έχουν ήδη τοποθετηθεί κάποια παιχνίδια, τα οποία έχουν σταλεί από το υπουργείο και εκκρεμούν ακόμα και άλλα, άρα το όνειρο για την παιδική χαρά έγινε επιτέλους πραγματικότητα». Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους αυτούς που επί σειρά ετών βοηθούν το σχολείο με όλες τους τις δυνάμεις.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αναστάσιος Αδρακτάς, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Σπύρος Χρονόπουλος και Μαρία Πανουσιοπούλου.
Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά διασκέδασαν με το πάρτι που διοργανώθηκε όπου υπήρχε και κλόουν, ενώ έπαιξαν και στη νέα παιδική χαρά που απέκτησε το σχολείο τους.

Κ.Μπ. από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.