«Ας θυμηθούμε το ταξίδι»

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο υπέρτιτλος της σημερινής εκπομπής «Μικρόφωνο στα Μπαράζ» που θα μεταδοθεί εκτάκτως από τον Παλμό 90.5 και θα αφορά την πορεία της ομάδας μας στους αγώνες μπαράζ.
Συντονιστής της εκπομπής ο φίλος Ηλίας Τσώλης, γνωστός και από τις αρθρογραφίες του στο www.Taklin.gr.
Μαζί του, οι «φωνές» που ζωντάνευαν το κάθε παιχνίδι της ομάδας και μας μετέφεραν από την συχνότητα του Παλμός FM 90,5 με κάθε λεπτομέρεια τα όσα γίνονταν εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου: Νίκος Κοζομπόλης και Γιώργος Αγαστράς.
Συντονιζόμαστε λοιπόν στους 90,5FM αλλά και διαδικτυακά http://nedousa.listen2myradio.com/ να απολαύσουμε αυτή την μίνι ανασκόπηση, αυτό το μίνι αφιέρωμα στην υπέροχη, μεθυστική πορεία του Α.Ο.Κ στο επίπονο ταξίδι στο τέλος του οποίου, όποιος φτάσει πρώτος, θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.