«Μπαρουτοκαπνισμένη» η Διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας

«Σε κατάσταση πολέμου» θα λέγαμε εμείς από αυτά που ακούσαμε, «σε αναμμένα κάρβουνα και εγρήγορση» μας είπαν οι εκπρόσωποί της.
Σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε με στέλεχος της Διοίκησης προκειμένου να ενημερωθούμε για την αποστολή, την πορεία των λεωφορείων κλπ, «βρήκαμε» πολλούς εξ αυτών κυριολεκτικά θα λέγαμε έξω φρενών. Όχι με την πορεία των εισιτηρίων που όλα δείχνουν ότι ΔΕΝ θα φτάσουν και πεισματικά η αστυνομία αρνείται να δοθούν περισσότερα, όχι για την ομάδα μας που με εξαίρεση τον Ίλιε, είναι πανέτοιμη, αλλά για τα όσα δηλώνουν σε Λακωνικά ΜΜΕ οι πέριξ της Α.Ε Σπάρτη.
Δηλώσεις που ακούστηκαν και γράφτηκαν όπως: «Ο Α.Ο.Κ είναι καλή ομάδα και η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες», «Ο Α.Ο.Κ» έχει ένα σύστημα και το εφαρμόζει τέλεια», «Η ομάδα του Α.Ο.Κ είναι σοβαρή στο παιχνίδι της» και πολλά άλλα…
Εμείς δεν λέμε ότι αυτά δεν είναι αληθή, εμείς λέμε, τα πιστεύουν ή έτσι τα λένε;
Αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα μέλους της Διοίκησης του οποίου «η τσέπη» και «ο λόγος» είναι βαρόμετρο για την λειτουργία του Συλλόγου, ενώ και στα αποδυτήρια, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον αμφισβητήσει, ΑΝ βρεθεί. 
Συνεχίζοντας την κουβέντα μας, «θυμήθηκε» πολλά.
Μας είπε χαρακτηριστικά: «Μας λένε ότι έχουμε ομαδάρα τώρα και μιλούν για λεπτομέρειες κλπ.
Ή μας δουλεύουν ή έχουν κοντή μνήμη.
Αυτοί δεν έλεγαν στην Κυπαρισσία αλλά και στην Σπάρτη ότι υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο;
Αν ήταν έτσι γιατί δεν μας έβαλαν 3-4 γκολ να έχουν τελειώσει την υπόθεση άνοδος; Να θυμίσουμε ότι στην Κυπαρισσία παίξαμε με 3 αναγκαστικές αλλαγές και 2 ακόμα ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να τρέξουν επίσης λόγω προβλημάτων, αλλά τότε ποτέ δεν το επικαλεστήκαμε!
Αυτοί δεν έλεγαν ότι η ομάδα τους είναι όχι μία αλλά ΔΥΟ κατηγορίες πάνω από τον Α.Ο.Κ;
Αυτοί δεν είπαν ότι η άνοδος είναι θέμα χρόνου;
Ποιος έλεγε ότι «η Σπάρτη έχει ανέβει, θα ανέβει σίγουρα απλώς η Κυπαρισσία μας καθυστερεί;» Πάντως όχι εμείς!!!
Εμείς απαντούμε σε όλα αυτά πως,μπορεί και να μην κερδίσουμε, είναι ένα παιχνίδι και θα έλεγα ότι είναι 50/50. Αλίμονο αν βάλεις ποσοστό υπέρ κάποιου.
Όμως έχω πίστη στην ομάδα, σε ΟΛΗ την ομάδα και σαν μια γροθιά, θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο, εκεί μιλάμε, εκεί απαντάμε, όχι στα ΜΜΕ.
Εκεί θα δούμε αν ισχύουν τα όσα «μας έσουραν» φεύγοντας από την Σπάρτη αλλά και τις επόμενες μέρες.
Όπου έβρισκαν μικρόφωνο, έκαναν για εμάς πάντα, υποτιμητικές δηλώσεις. Τώρα μας έκαναν υπερομάδα…
Σίγουρα δεν είμαστε ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Σίγουρα μπορούν να πανηγυρίζουν διότι σε 36 παιχνίδια, η μοναδική μας ήττα ήταν στην Έδρα τους, τους συγχαίρω που κατάφεραν να μας σπάσουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στα χρονικά σερί.
Παίξαμε 30 αγώνες πρωταθλήματος με 7 γκολ παθητικό, 30 όχι 24!!! Μήπως «κάτι δεν τους βγαίνει» και θέλουν να φέρουν το μπαλάκι στα αποδυτήρια ρτου Α.Ο.Κ;
Δεν θα τους περάσει… ήδη μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι ποδοσφαιριστές μου και το τεχνικό team έχει μιλήσει και έχουν προετοιμαστεί αρκετά για αυτό το παιχνίδι, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.
Εγώ θα επισκεφτώ τους παίκτες μου απόψε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή, θα τους δηλώσω την εμπιστοσύνη και την πίστη μου (αλλά και όλου του Συμβουλίου) σε αυτούς και θα τους ζητήσω να βγάλουν για άλλη μια φορά την ψυχή που ξέρω ότι διαθέτουν και βγάζουν σε όλα τα παιχνίδια μας, μέσα στο αγωνιστικό χώρο.
Να κλείσουν τα αφτιά τους και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου να κλείσουν στόματα και να δώσουν απαντήσεις.
Άλλωστε, τα κατάφεραν σε Σπάρτη, με 200-300 Κυπαρίσσιους και 3.000 Λάκωνες, δεν θα τα καταφέρουν με 2.000 κόσμο στις κερκίδες;»
Έτσι έκλεισε και η συνομιλία μας με το μέλος του Δ.Σ της ομάδας ενώ να πούμε πως από ώρα σε ώρα αναμένεται η αποστολή να φτάσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας όπου θα διανυκτερεύσει.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του Αμαρουσίου αλλά για ευνόητους λόγους το όνομα αυτού, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν θα δημοσιευτεί.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.