Ήρθε η ώρα των πρωταγωνιστών

Πολλά γράφτηκαν αυτές  τις μέρες και πολλά περισσότερα ακούστηκαν, από ραδιόφωνα, τοπικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και στα καφενεία, για τον αγώνα Α.Ο Κυπαρισσίας - Σπάρτη Α.Ε.
Γνώμες, εκτιμήσεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, προγνωστικά, τα πάντα...
Η μεγάλη μέρα έφτασε, η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ότι και να γράφαμε, ότι και να γράψαμε, αποτελεί πλέον παρελθόν  και βρισκόμαστε μπροστά στην διαμόρφωση της ιστορίας του Συλλόγου.
Βρισκόμαστε λίγη ώρα πριν μιλήσουν αυτοί που μας έκαναν να λέμε και να γράφουμε τόσα πολλά για την πόλη και την ομάδα μας.Ήρθε η ώρα των πρωταγωνιστών της ιστορίας. Ήρθε η ώρα ο Αλέξης Μαντζούνης και τα λιοντάρια του, όπως αποκαλεί τους ποδοσφαιριστές του, να παλέψουν για την μεγάλη πρόκριση. Να δώσουν απαντήσεις αν και δική μου γνώμη είναι ότι δεν έχουν αν αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι νικητές.
Μην ξεχνάμε ότι είναι Πρωταθλητές Μεσσηνίας και ως τέτοιους τους έχει καταγράψει η ποδοσφαιρική ιστορία.
Κανείς δεν θα καταγράψει επίσημα αν περάσει η ομάδα ότι πέρασε, κανείς δεν θα καταγράψει ότι δεν τα κατάφερε.
Ίσως αν γίνεται και κάποια αναφορά, όταν θα λέμε για τον τίτλο να λέμε ότι εκείνη τη χρονιά, σε αγώνα μπαράζ των μπαράζ, πέρασε νικώντας της Σπάρτη ή το αντίθετο.
Επίσημα και ιστορικά όμως, όταν θα διαβάζουμε στα αρχεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας "Α.Ο.Κ 2014-2015", θα γράφει "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Μεσσηνίας"
Αυτή την ώρα η ομάδα γευματίζει στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Όπως μαθαίνουμε υπάρχει απόλυτη ηρεμία, η ψυχολογία είναι στα ύψη και όλοι περιμένουν να πατήσουν το χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου για να δώσουν το παιχνίδι της χρονιάς τους ή κάποιοι και της καριέρας.
Πάμε όσοι μπορούμε στο γήπεδο, να απολαύσουμε την ομάδα μας, να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ας αφήσουμε αυτά τα παιδιά να κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο τέλος να γίνουμε ένα κουβάρι σε περίπτωση που νικήσουμε ή να τους στηρίξουμε με  ένα τρελό χειροκρότημα για όσα μας προσέφεραν αυτή τη σεζόν.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας... να ΜΗΝ μείνει ούτε ένα χαρτάκι απούλητο!!!

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.